Connect with us

Χωρίς κατηγορία

Ο Ερμής στους διδύμους και πως θα μας επηρεάσει !!

Ο Ερμής είναι πιο γνωστός σε όλους ως ο πλανήτης της επικοινωνίας και των μετακινήσεων, σύμφωνα με την Μυθολογία την ευστροφία και την πονηριά,  του την θαύμαζαν όλοι οι θεοί , γι’ αυτό το λόγο και του ανέθεταν τις πιο δύσκολες αποστολές, ενώ ο Δίας, του χάρισε τα φτερωτά σανδάλια και τον έχρισε αγγελιοφόρο. Με αυτά πετούσε πάνω από βουνά και θάλασσες και μετέφερε τα μηνύματα των θεών στους ανθρώπους καθώς και ειδήσεις από μέρη που επισκεπτόταν. Από την στιγμή που κατάφερε να αποκτήσει την ικανότητα να ταξιδεύει σε βουνά και θάλασσες, πολύ σύντομα απέκτησε και την ικανότητα να μεταφέρεται και στον Κάτω Κόσμο, όπου ο Πλούτωνας τον έχρισε συνοδό των ψυχών δίνοντας του την ιδιότητα του ψυχοπομπού.

Στο ζώδιο των Διδύμων  ο Ερμής βρίσκεται στο του, μιας και είναι ένα από τα δυο ζώδια που κυβερνά, είναι εξαιρετικά επικοινωνιακός, αναζητά την παρέα, αγαπά την κίνηση και τα ταξίδια, θέλει να είναι συνεχώς σε κίνηση ή να κάνει ταξίδια με το μυαλό γι’ αυτό και του αρέσει το διάβασμα, λειτουργεί θαυμάσια σε τομείς της επικοινωνίας, είναι πολύ καλός για δημόσιες σχέσεις, είναι πολύ καλός δάσκαλος, προοδευτικός και ανοιχτός σε νέες ιδέες, έχει την ικανότητα να κάνει πολλά πράγματα ταυτόχρονα, είναι εξαιρετικός ομιλητής και ιδιαίτερα εύστροφος, δίνει καλό γράψιμο και καλή φωνή, είναι καλός μίμος, μπορεί να περιγράφει γεγονότα και καταστάσεις με ιδιαίτερα περιγραφικό τρόπο, αξιολογεί τα καθημερινά προβλήματα και μπορεί να δώσει και πολύ καλές συμβουλές. Τον ενδιαφέρει η μετάδοση της πληροφορίας, χωρίς ,  να μπαίνει στην διαδικασία να την φιλτράρει ή να την αξιολογήσει μιας και δεν τον ενδιαφέρει η αξιοπιστία της, ενώ, μπορεί να γίνει και κουτσομπόλης. Σε ότι αφορά την , σε ένα γενέθλιο ωροσκόπιο ένας δυσαρμονικός Ερμής μπορεί να δώσει στραβό περπάτημα, ή ευαισθησία σε λοιμώξεις του αναπνευστικού.

Ο Ερμής θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο των Διδύμων 21/5 στις 12:2 μμ όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 4/6 στις 22:04 μμ. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα μας βοηθήσει να εκφράζουμε και να επικοινωνούμε τις απόψεις μας μεγαλύτερη ευκολία, να γίνουμε πιο ευέλικτοι, ενώ θα έχουμε και αρκετές μετακινήσεις.

Οι ευνοούμενοι από το πέρασμα του από το ζώδιο των Διδύμων ,  θα είναι τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) καθώς και οι Κριοί  και οι , οι οποίοι θα καταφέρουν να προωθήσουν με μεγαλύτερη ευκολία τα σχέδια τους, να διαφημίσουν τα επιτεύγματα τους, ενώ θα έχουν ευχάριστες συναντήσεις και μετακινήσεις.

Διαβάστε ακόμα:   Εχέτε Σάλια στο μαξιλάρι σας όταν Ξυπνάτε; Είστε Πολύ Τυχεροί! Δείτε ΓΙΑΤΙ

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο ζώδιο των Διδύμων , οι όψεις που θα σχηματίσει θα είναι :

  • Στις 21/5 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον Ήλιο (0ο 13’), θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές δεξιότητες των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 25/5 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη αντίθεσης με την Δήμητρα (8ο 06’), θα ανεβάσει τους τόνους και θα δημιουργήσει εντάσεις στην επικοινωνία των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 29/5 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα (18ο 35’), θα δημιουργήσει προβλήματα στην επίλυση των πρακτικών θεμάτων της καθημερινότητας των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 30/5 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη αντίθεσης με τον Δία (20ο 48’), θα κάνει βιαστικούς και υπεραισιόδοξους τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει ο Ερμής  από το ζώδιο των Διδύμων  τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Μια ευχάριστη αλλά έντονη καθημερινότητα περιμένει εσάς τους Κριούς. Η είσοδος του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα ενισχύσει την επικοινωνιακή σας άνεση, με αποτέλεσμα να αναλάβετε ρόλο πρωταγωνιστή τόσο στις φιλικές όσο και στις επαγγελματικές συζητήσεις. Επίσης, κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα έχετε και αρκετά ταξιδάκια.

ΤΑΥΡΟΣ

Ιδιαίτερα ευχάριστα θα είναι τα νέα για εσάς τους Ταύρους. Η είσοδος του Ερμή, στο ζώδιο των Διδύμων στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε τις συζητήσεις που αφορούν μια νέα  οικονομική συμφωνία . Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι αυτή η επιτυχία , θα σας βοηθήσει να ανεβάσετε τις μετοχές σας στο χώρο της εργασίας σας.

Διαβάστε ακόμα:   Συγκλονίζει ο αστρολόγος Γιώργος Πανόπουλος: «Βλέπω τον θάνατό μου βυθισμένος στον πυρετό»

Η είσοδος του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή στο ζώδιο σας θα εγκαινιάσει μια από τις πιο σημαντικές περιόδους της χρονιάς για εσάς τους Διδύμους. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε πράξη τις ιδέες σας, να εκφράσετε με ιδιαίτερη ευκολία τις σκέψεις σας στους φίλους και στους συνεργάτες σας, ενώ, θα είστε και ο άνθρωπος στον οποίο θα τρέξουν όλοι για να ζητήσουν την συμβουλή του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια πιο κρυφή  περίοδος ξεκινά για εσάς τους Καρκίνους . Η είσοδος  Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας δώσει έξυπνες ιδέες, παράλληλα όμως ευνοεί και τις κινήσεις στο παρασκήνιο. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να εμφανιστεί και πάλι στην ζωή σας ένα πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν.

ΛΕΩΝ

Μια από τις πιο ευχάριστες  περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Λέοντες .
Η είσοδος του πλανήτη της επικοινωνίας  Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων,  στον 11ο Ηλιακό σας οίκο ,σας ταιριάζει έρχεται να δώσει νέα πνοή στην  κοινωνική σας ζωή, αφού νέα άτομα θα μπούνε στην ζωή σας και θα σας συναρπάσουν. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη για να συζητήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η είσοδος του πλανήτη της επικοινωνίας και κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, εγκαινιάζει μια ιδιαίτερα σημαντική περίοδο για  την εξέλιξη της καριέρας σας,  κατά τη διάρκεια της οποίας θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε σε σημαντικές συζητήσεις που αφορούν το επαγγελματικό σας μέλλον. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για όσους από εσάς ψάχνετε δουλειά.

ΖΥΓΟΣ

Το βλέμμα σας στο μέλλον έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί . Η είσοδος του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων  στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, ευνοεί την επικοινωνία  με το εξωτερικό όχι μόνο  για  προσωπικούς  αλλά και για επαγγελματικούς  λόγους, είναι ιδιαίτερα βοηθητικός για όσους δίνουν αυτή την περίοδο για Ανώτερες Σπουδές, για να  συζητήσετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια. Ενώ,  είναι ιδανική για να οργανώσετε ή  να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό μαζί με τον ερωτικό/ή σας σύντροφο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα οικονομικά σας σε πρώτο πλάνο θα βρεθούν αυτή τη χρονική περίοδο. Η είσοδος του πλανήτη της επικοινωνίας  Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει  να βρείτε λύσεις και να ρυθμίσετε τις οικονομικές εκκρεμότητες που έχετε  απέναντι σε Τρίτους (Δάνεια, Εφορία) ή τις οικονομικές υποθέσεις   του /της συντρόφου σας . Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη για να ξεκινήσετε νέες οικονομικές συνεργασίες ή να ζητήσετε χρήματα που σας οφείλουν.

Διαβάστε ακόμα:   Survivor 2: Χαμός στο σημερινό επεισόδιο! Ο Χάρος πιάνει τα @@@@ του μπροστά στην Εύη! (Βίντεο)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η είσοδος του Ερμή απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο των Διδύμων στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα φέρει στο επίκεντρο της προσοχής σας τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα προχωρήσετε σε μια σημαντική νέα επαγγελματική συνεργασία, Ενώ,  σε προσωπικό επίπεδο, θα έχετε την ευκαιρία να αποκαταστήσετε την επικοινωνία με τον/ την σύντροφο σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η λέξη υποχρεώσεις δεν είναι καθόλου ξένη για εσάς. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων  στον 6ο Ηλιακό σας οίκο θα σας ωθήσει  να προωθήσετε τον εαυτό σας και τις επιτυχίες σας στους συναδέλφους και στους προϊσταμένους σας , και να αναλάβετε νέες ευθύνες. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και την υγεία σας. Μήπως ήρθε η ώρα να κλείσετε το ετήσιο τσεκ – απ σας; 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια από τις πιο χαρούμενες και ανάλαφρες περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους  Υδροχόους. Η είσοδος του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων  στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας δώσει την  ευκαιρία να προωθήσετε τα δημιουργικά σας  σχέδια. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα χαρείτε και θα διασκεδάσετε μαζί με τους αγαπημένους σας, ενώ, το αγαπημένο σας σπορ για αυτό το χρονικό διάστημα θα είναι το φλερτ.

ΙΧΘΥΣ

Βασική σας προτεραιότητα αυτή τη χρονική περίοδο είναι η σας. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βρείτε  έξυπνες  λύσεις  στα ζητήματα που απασχολούν τα μέλη της οικογένειας σας,  αλλά και στα  θέματα της ακίνητης σας περιουσίας. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιασθούν  για να προχωρήσετε τις συζητήσεις που αφορούν την οικονομική  εκμετάλλευση ενός ακινήτου, επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για  ξεκινήσετε μια επαγγελματική δραστηριότητα από το σπίτι.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

πηγη oroskopos.tv

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

More in Χωρίς κατηγορία

To Top