Connect with us

Μακιγιάζ

11 δοκιμασμένες συμβουλές μακιγιάζ που θα απορήσεις γιατί δεν γνώριζες μέχρι σήμερα

Εύκολες και γρήγορες!

Κάθε μέρα όλο και κάποιο blog με συμβουλές ομορφιάς δημιουργείται. Ποιο blog και ποιες συμβουλές να ακολουθήσουμε τελικά; Μην μπεις στο κόπο να κουραστείς να ψάχνεις γιατί ακολουθεί η λύση! Παρακάτω θα βρεις 11 φωτογραφίες με το μοντέλο Dilyara Dautova με τις καλύτερες συμβουλές για make up από την μακιγιέρ Elena Zhukova για να πετύχεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς.

 • Διάλεξε την σωστή απόχρωση του makeup

Επίλεξε ένα makeup που να ταιριάζει με τον τόνο του δέρματός σου. Το makeup συνήθως διαφέρει σε αποχρώσεις και χωρίζεται από πιο ανοιχτές μέχρι πιο έντονες. Για να επιλέξεις την σωστή απόχρωση που σου ταιριάζει πρέπει να δώσεις περισσότερη βάση στο χρώμα του λαιμού σου.

 • Πρέπει πάντα να συνδυάζεις την πούδρα σου σωστά

Η επιλογή της πούδρας σου δεν πρέπει να σχηματίζει στο πρόσωπο σου ρίγες ή μικρές λακουβίτσες. Διάλεξε μια πούδρα σε μια μπέζ – καφέ απόχρωση και εφάρμοσε απαλά πάνω από την σκιά των ζυγωματικών για να πάρεις το τέλειο αποτέλεσμα που επιθυμείς.

 • Βρες το ιδανικό σχήμα και χρώμα που ταιριάζει στα φρύδια σου

Τα φρύδια είναι το πιο σημαντικό στοιχείο του προσώπου και καθορίζουν το σύνολο του μακιγιάζ. Γι’ αυτό πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική στην επιλογή του σχήματος και στην απόχρωση που θα επιλέξεις για να τα τονίσεις. Για πιο εύκολη λύση συνδύασε το χρώμα των φρυδιών σου με το χρώμα των μαλλιών σου. Για ξανθά ή ανοιχτά μαλλιά χρησιμοποίησε την ανάλογη ανοιχτή σκιά.

 • Κάνε τα μάτια σου να φαίνονται μεγαλύτερα

Η σωστή χρήση του eyeliner είναι πολύ σημαντική. Για να έχεις την σωστή ολοκληρωμένη εμφάνιση φρόντισε να αποφεύγεις να βάζεις το μολύβι από την κάτω πλευρά του ματιού, γιατί έτσι το μάτι σου θα δείχνει μικρότερο και όχι τόσο τονισμένο. Ο σωστός τρόπος είναι η γραμμή του eyeliner να σχεδιαστεί από την πάνω πλευρά του ματιού ώστε το μάτι να φαίνεται πιο ανοιχτό, μεγάλο και περισσότερο τονισμένο χωρίς να χρειάζεται και η χρήση της σκιάς.

 • Το eyeliner πρέπει να ταιριάζει με το σχήμα των ματιών σου

Ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει eyeliner! Το πιο σημαντικό πράγμα εδώ είναι να βρεις το σχήμα που ταιριάζει στο μάτι σου. Αν η χρήση του eyeliner γίνεται με τον λάθος τρόπο τότε το αποτέλεσμα στα μάτια σου μπορεί να είναι τραγικό. Η εξωτερική γραμμή πρέπει πάντα να ακολουθεί την γραμμή του κάτω μέρους του ματιού. Σχεδιάστε τις γραμμές όταν τα μάτια σου είναι ανοιχτά. Η τεχνική αυτή σου επιτρέπει και σε βοηθάει να σχεδιάσεις πιο εύκολα την σωστή γραμμή για το τέλειο αποτέλεσμα.

 • Συνδύασε διαφορετικές σκιές αλλά «σβήσε» τις για ομοιόμορφο αποτέλεσμα

Την ώρα του μακιγιάζ προσπάθησε να χρησιμοποιήσεις παραπάνω από δύο αποχρώσεις σκιών για τα μάτια σου. Για να τις εφαρμόσεις σωστά θα χρειαστείς ένα μικρό βουρτσάκι και απαλές σκιές π.χ: καφέ – μπεζ για ένα τέλειο και natural αποτέλεσμα.

 • Εφάρμοσε μια μόνο στρώση μάσκαρα

 • Προσπάθησε να εφαρμόσεις σωστά το ρουζ  πάνω στα μάγουλα σου

Κάνε απαλές κινήσεις με την βούρτσα για να απλώσεις το ρουζ σωστά, ώστε να μην φαίνεται πολύ έντονο το ροζ χρώμα. Εφάρμοσε το ρουζ στο κέντρο και συνδύασε το χρώμα κατά μήκος των ζυγωματικών σου.

 • Επέλεξε την σωστή απόχρωση μολυβιού για τα χείλη που να είναι κοντά στο κραγιόν που θα χρησιμοποιήσεις

Ένα από τα πιο σημαντικά τρικ στο βάψιμο των χειλιών είναι η γραμμή με το μολύβι. Το χρώμα του μολυβιού πρέπει να ταιριάζει άψογα με το κραγιόν που πρόκειται να βάλεις. Πρώτα, προσπάθησε να σχεδιάσεις την γραμμή του μολυβιού γύρω γύρω από τα χείλη σου και έπειτα άπλωσε το κραγιόν της επιλογής σου.

 • Κάλυψε τους μαύρους κύκλους

Οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια σου μπορεί να είναι πολύ έντονοι γι’ αυτό το λόγο είναι απαραίτητο να απλώσεις το concealer με το σωστό τρόπο. Για παράδειγμα, από την παραπάνω φωτογραφία μπορείς να καταλάβεις τον τρόπο με τον οποίο να κάνεις την εφαρμογή.

 • Στο τέλος, μπορείς να φρεσκάρεις ή να τονίσεις τις ατέλειες που έχουν μείνει

Χρησιμοποίησε highlighter μόνο για μη-λιπαρές περιοχές και προσπάθησε να μην το βάζεις σε όλο το πρόσωπο αλλά μόνο σε συγκεκριμένα σημεία του. Άπλωσε το σε περιοχές όπως: ζυγωματικά, φρύδια, εσωτερικές γωνίες των ματιών και στη μύτη.

Διαβάστε ακόμα:   Αποτελεσματικές συμβουλές που θα κάνουν τα χείλη για φίλημα

Πηγή


Πηγή: www.diaforetiko.gr

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

More in Μακιγιάζ

To Top