Connect with us

SHOWBIZ

Τα Ζώδια & οι Έpωτεs του Νοέμβρη 2018, by MagicF’Ariel…

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Έδωσα υπόσχεση και τη τήρησα γιατί από αύριο άγνωστο σε τι φάση θα είμαι.. η Ταυρίνα! Ο Νοέμβρης ερωτικά είναι ένας μήνας άστατος πολύ! Φταίει εξολοκλήρου η Αφροδίτη που είναι ανάδρομη στο Ζυγό! Το παρελθόν σκάει μύτη σε αρκετές περιπτώσεις, προφανώς δεν έχει να μας πει κάτι καινούριο, όμως μια αναστάτωση κάποιοι θα τη νιώσουν, γιατί μη ξεχνάμε πως όταν υπάρχει χημεία, τότε η φλόγα μπορεί να φουντώσει στο λεπτό και να σβήσει στο δευτερόλεπτο! Να θυμίσω πως το γυαλί άμα ραγίσει, δε ξανά κολλά!

Υπάρχουν όμως κάποιες περιπτώσεις που το παρελθόν έχει να μας αποκαλύψει θάματα και πράματα, αφού έχει καθαρίσει το τοπίο από το έντονο το συναίσθημα, οπότε πλέον η τετράγωνη λογική μπορεί να υπάρξει σε άλλη φάση πια! Και κάπως έτσι έρχονται εκείνες οι απαντήσεις που μας αφήνουν άφωνους, με το στόμα ανοιχτό, γιατί η αλήθεια βρισκόταν πάντα εκεί, απλά δε τη βλέπαμε! Δε θέλαμε να τη δούμε. Τι να κάνουμε τώρα;
Τα πισωγυρίσματα μόνο πόνο φέρνουν και απογοητεύσεις. Έχουν να προσφέρουν μικρές στιγμές χαράς, αλλά δυστυχώς δεν έχουν να προσφέρουν κάτι το περισσότερο! Προς τα τέλη του Νοέμβρη θα συνέλθουμε, θα καθαρίσει το τοπίο και ή που θα γελάμε όλοι μαζί ή που θα κλαίμε.. χαχα!

Έρωτας είναι αυτός.. μια γιατρεύει πληγές και μια τις ανοίγει!φιλάκια..

❤Κριός
Ο Νοέμβρης είναι ένας μήνας, που σας ταξιδεύει στο ερωτικό σας το παρελθόν! Αποζητάτε γνώριμες αγκαλιές, ίσως και εκείνη τη πρώτη σας την αγάπη, μου μια φορά και έναν καιρό άνθισε αλλά έφτασε στο τέλος της! Μπορεί όμως να σας γυρέψουν, να σας ανακαλύψουν και να σας αναστατώσουν έτσι ξαφνικά, γιατί οι σκέψεις συνήθως είναι αμοιβαίες! Αν η ανάγκη σας να βιώσετε αυτό το λίγο ακόμα με έναν παλιό σας έρωτα είναι έντονη, να φροντίσετε να ικανοποιήσετε την επιθυμία αυτή, όχι τίποτα άλλο για να είστε σίγουροι για τη τελεία που θα βάλετε αργότερα! Να ζήσετε στιγμές γεμάτες από πάθος, αλλά να έχετε κατά νου πως η ημερομηνία λήξης θα είναι σύντομη! Προς τα τέλη του μήνα συνέρχεστε από αυτό που σας έχει βρει, χαμογελάτε με τις αταξίες που κάνατε, αράζετε στο σωστό το μέρος!

❤Ταύρος
Το σύμπαν επιμένει καιρό τώρα για έναν έρωτα που θα προκύψει στο χώρο που εργάζεστε! Αν και δε λειτουργείτε έτσι αρκετοί Ταύροι, να μπλέκετε τα συναισθηματικά σας με τα επαγγελματικά σας, να που μπορεί να συμβεί και να χάσετε τη γη κάτω από τα πόδια σας! Ο Νοέμβρης, επιφυλάσσει τέτοιου είδους εκπλήξεις! Οι δεσμευμένοι τρώγεστε με τα ρούχα σας, προκαλείτε ένταση στη σχέση σας, όμως βρίσκετε την άκρη και μονιάζετε πολύ μαγικά! Προς τα τέλη του μήνα το φλερτ εντός εργασίας, γίνεται επίμονο και μπορεί να έρθετε σε πολύ δύσκολη θέση. Παίζει όμως και να υποκύψετε και να σας μαζεύουμε από τα πατώματα! Μη τα θέλετε όλα δικά σας και οι άλλοι μπορούν να γίνουν άτακτοι και ναζιάρηδες!

Διαβάστε ακόμα:   Γνωστός τραγουδιστής παραδέχθηκε πρώτη φορά δημόσια ότι είναι ομοφυλόφιλος: «Ήμουν 17 χρονών όταν…»

❤Δίδυμος
Ο Νοέμβρης είναι ένας μήνας πολύ μυστήριος για τα ερωτικά σας τα ζητήματα! Ξαφνικά οι συναντήσεις πολλές, συναντάτε πρόσωπα από το παρελθόν σας, φλερτάρετε σαν να μην υπάρχει αύριο! Και εντάξει αν είστε ελεύθεροι, μπορείτε να μεταμορφωθείτε σε πεταλουδίτσα και να πετάξετε και από εδώ και από εκεί, έτσι για το παιχνίδι! Αν όμως υπάρχει σχέση, τότε καλά θα κάνετε να φτιάξετε το ψυχολογικό μόνο, να επιβεβαιωθείτε αν το θέλετε, πως ακόμα περνάει η μπογιά σας, όμως μέχρι εκεί! Τι λέτε θα τα καταφέρετε;;; Να σας αποκαλύψω πως το σύμπαν σας στριμώχνει και αν δεν εpωτευτείτε παράφορα, μπορεί να σας βάλει και τιμωρία με το ένα πόδι όρθιο! Κάτι μαγικό θα σας συμβεί από το πουθενά! Μερικοί παίρνετε και την απόφαση του γάμου.. αλλά με τον ανάδρομο Ερμή τη ξεχνάτε κιόλας!

❤Καρκίνος
Ο Νοέμβρης χρυσά μου έχει σκοπό να σας τεστάρει σε ερωτικό επίπεδο! Όχι αν είστε καλοί στο σεξ, αυτό δε μας αφορά, αλλά κατά πόσο είστε πιστοί στο σύντροφό σας, ή όχι. Στο να αποδεχτείτε στο πού φταίξατε, τι είναι αυτό στο χαρακτήρα σας, που έφερε το τέλος σε κάθε σχέση;;; Τέτοια υπαρξιακά θα σας πιάσουν και κάπως έτσι να μπλέξετε σε περιπέτειες. Μια συνάντηση μοιραία μπορεί να ξυπνήσει το αγρίμι που κρύβετε μέσα σας και να θυμηθείτε και τι ωραία που ήταν η ζωή τότε και τσουπ ας το γευτούμε το μαναράκι! Ότι και να συμβεί το διάστημα αυτό, είναι απλά για να σας φρεσκάρει τη μνήμη και να κατασταλάξετε στο ποιοι πραγματικά είστε και τι σύντροφο επιθυμείτε να έχετε στο πλάι σας από εδώ και πέρα και ίσως και για πάντα!

❤Λέων
Τόσες μέρες γράφω και ξανά γράφω πως αρκετοί από εσάς είστε έτοιμοι ακόμα και για γάμο, αλλά έχω την εντύπωση πως τελευταία στιγμή θα τη σκαπουλάρετε! Ναι μεν θέλετε να υπάρχει ένας σύντροφος μέσα στη ζωή σας, αλλά προφανώς όχι να σας δεσμεύει αποπνικτικά! Η επαφή σας με πρώην ερωτικούς συντρόφους σας αναστατώνει και δημιουργεί θεματάκια σε εσάς που ήδη βρίσκεστε σε άλλη σχέση! Μη δίνετε δικαιώματα και μη λέτε τα πάντα, γιατί κάποιες ψυχές ζηλεύουν! Από τη μια θα φλερτάρετε με όλο σας το είναι, μιλάμε για πολύ παιχνίδι, από την άλλη ο ανάδρομος Ερμής, δε σας αφήνει να πετύχετε το στόχο και τόσο εύκολα! Ίσως από τις καλύτερες περιόδους για την ερωτική σας τη ζωή! Μες στο πάθος σας βρίσκω!

Διαβάστε ακόμα:   Από τις περιπτώσεις που τα μάτια δεν υπακούν στον εγκέφαλο. Και παίρνοντας πρωτοβουλία, είναι αδύνατο να μην εστιάσουν σε έργα τέχνης, όπως το μπoύστο της Φλορίντα Πετρουτσέλι...

❤Παρθένος
Συγκλονίζομαι που θα τα γράψω, αλλά έτσι πρέπει! Ο Νοέμβρης ερωτικά σας κάνει γατούλες! Τέτοιο νιαούρισμα δε νομίζω να ρίξετε ξανά στο άμεσο μέλλον. Ερωτικό κάλεσμα λέγεται αυτό! Σας πιάνουν τα ρομαντικά σας, χαλαρώνετε επίσης, αποζητάτε στιγμές πιο προσωπικές, να είναι και βγαλμένες από παραμύθι! Στο χέρι σας είναι να υποκύψει ο σύντροφός σας, ή το μαναράκι εκεί απέναντι. Να δείχνετε τις προθέσεις σας, να εκφράζεστε ελεύθερα, να ζητάτε για να λάβετε! Κανείς δε μπορεί να διαβάσει τη σκέψη κανενός! Γύρω στα τέλη του μήνα θα καταφέρετε να απολαύσετε τους καρπούς, της σχέσης που φτιάξατε. Διατηρήστε τη ψυχραιμία σας λοιπόν και παλέψτε για τον έρωτα που τόσα χρόνια απαρνιέστε!

❤Ζυγός
Να κάνετε παρέα με τους Διδύμους, να βγείτε στο σεργιάνι για να ανακαλύψετε τους πρώην συντρόφους σας! Θα έχετε μετά πολλά να λέτε και να γελάτε επίσης! Μια νοσταλγία σας πιάνει για κάποιο πρόσωπο, θέλετε οπωσδήποτε να το συναντήσετε και να ζήσετε έτσι μερικές στιγμές ανεπανάληπτες! Ναι μεν μπορεί η κατάσταση να είναι ιδανική, να υπάρχει χημεία τρελή, αλλά γνωρίζετε κατά βάθος πως πρέπει να τελειώσει μπας και αλλάξτε σελίδα στη ζωή σας! Ο Νοέμβρης ερωτικά σας κάνει να ψαχουλεύετε για απαντήσεις από το παρελθόν σας! Και κάπως έτσι από τα μέσα του μήνα και μετά μπαίνετε στο παιχνίδι δυναμικά και φλερτάρετε με άγνωστες υπάρξεις! Όσο για εσάς που έχετε σχέση, τι να πω.. το νου σας στις αταξίες!

❤Σκορπιός
Ο Νοέμβρης είναι ένας πολύ άτακτος μήνας για τα ερωτικά σας τα ζητήματα! Από τη μια πέφτετε στα πατώματα και από την άλλη απογειώνεστε κανονικά! Πρώτα το σκοτάδι και μετά το φως! Και κάπως έτσι, μπορεί να νιώσετε πολύ μυστήρια με τη πάρτη σας, να σας ενοχλεί το κάθε τι και να δείχνετε απίστευτη δυσαρέσκεια, είτε έχετε σύντροφο, είτε όχι! Προφανώς σας λείπει η τσαχπινιά, εκείνη η φλογερή η ματιά, το παιχνίδι εν ολίγοις, γιατί πώς θα γίνει τώρα, ήσασταν και θα είστε για πάντα οι πρωταγωνιστές! Βαρύς ο τίτλος! Το αντίο το έχετε έτοιμο στο στόμα, στα χείλη, ποιος θα το πει δε ξέρω, αναλόγως, αλλά αρκετοί θα αποζητήσετε κάτι το διαφορετικό. Κάτι που θα σας ανανεώσει μαγικά. Προς τα τέλη του μήνα, κάτι μπορεί να γίνει..!

❤Τοξότης
Χρυσά μου νομίζω πως θα συγκλονιστείτε με αυτά που παίζει να σας συμβούν τις μέρες του Νοέμβρη σε ερωτικό επίπεδο! Και χτυπάει το τηλέφωνο και τσουπ το παρελθόν σκάει μύτη με μια πολύ δελεαστική πρόταση! Και εσείς πέφτετε στη παγίδα κανονικά! Το story με λίγα λόγια! Το διάστημα αυτό αν κυκλοφορείτε από εδώ και από εκεί, οι συναντήσεις θα είναι πολλές, το φλερτ έντονο και επαφές με άτομα από το παρελθόν σας ταξιδεύουν, σας παρασύρουν σε ένα παιχνίδι πολύ παράξενο! Οι κλασικές περιπέτειες που τόσο τις λατρεύετε! Και εντάξει αν είστε ελεύθεροι και ωραίοι, αλλά αν υπάρχει σύντροφος, οι εντάσεις πολλές, οι ζήλιες επίσης και θα έχει και δίκιο ο άνθρωπος! Φρόνιμα αλλιώς το τίμημα πονάει και τσουρουφλάει!

Διαβάστε ακόμα:   Έμενε Ένα Μόνο Γράμμα: Παίκτης Στον «Τροχό» Κάνει Την Γκάφα Του Αιώνα (Vid)

❤Αιγόκερως
Αρκετοί διαπιστώνετε τις μέρες του Νοέμβρη, πως η ερωτική σας ζωή πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, είτε υπάρχει σύντροφος, είτε όχι! Εννοείται πως είστε πολύ εγωιστές για να κάνετε κάτι για αυτό, συνεπώς το σύμπαν έχει όρεξη να σας χορέψει στο ταψί, έτσι για να σας ανάψει φωτιές, μπας και δραστηριοποιηθείτε αναλόγως! Σας φλερτάρουν παντού, στο δρόμο, στο αμάξι, στη δουλειά και κάπως έτσι αφού τα σημάδια είναι παντού, μπαίνετε ξανά στο παιχνίδι και μπλέκετε σε περιπέτειες ως γνωστόν! Το παρελθόν μπορεί να σκάσει μύτη, μπορεί και όχι, γιατί δεν επιτρέπετε και τόσο να σας πλησιάσουν, όμως ένας συνάδελφος μπορεί να σας πάρει τα μυαλά! Φρόνιμα γιατί τα πάθη σβήνουν και γίνονται ένοχα μυστικά!

❤Υδροχόος
Χρυσά μου τις μέρες του Νοέμβρη σας πιάνουν τα υπαρξιακά σας, για θέματα ερωτικά! Ευτυχώς όμως που το σύμπαν σας φουντώνει ένα πράγμα και είστε ορεξάτοι πολύ, σε σημείο που να παραξενεύεται ακόμα και ο σύντροφός σας! Είστε σε μια φάση που θέλετε να δοκιμάσετε νέα πράγματα, νέα αεροπλανικά προφανώς, που σημαίνει πως για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να φτιάξετε τρελό σκηνικό! Ταξιδέψτε, αλλάξτε παραστάσεις, χαμογελάστε, μαγέψτε δηλαδή με την αύρα σας το ενδιαφερόμενο το πρόσωπο και τσουπ οι επιθυμίες σας μπορεί να πραγματοποιηθούν. Νέες εμπειρίες είναι στο πρόγραμμα για αρκετούς από εσάς, αρκεί να το κυνηγήσετε, γιατί είπαμε τα θαύματα θέλουν κόπο πρώτα. Αποφύγετε τις απιστίες δε σας ταιριάζουν!

❤Ιχθύς
Νιώθετε πολύ πεσμένοι ερωτικά τις μέρες του Νοέμβρη! Κάπου το χάσατε, κάπου δε σας βγήκε, αναρωτιέστε το τι μπορεί να συνέβη. Καλά δε χρειάζεται να τρελαίνεστε, ψαχτείτε λίγο με τη πάρτη σας, μπας και βγάλετε άκρη για το τι αποζητάτε επιτέλους στη ζωή αυτήν! Κοντά στα τέλη του μήνα και όσο οι μέρες περνούν ανεβαίνει η λίμπιντός σας, γίνεστε πολύ σέξι και βρίσκετε την όρεξη να μπείτε στο παιχνίδι δυναμικά! Φλερτ και πάλι φλερτ, αλλά με κάπως εγωιστικό τρόπο! Να έρθει πρώτα η επιβεβαίωση, να νιώσετε πως μετράτε εκεί έξω και μετά όλα τα άλλα! Οι δεσμευμένοι καλά θα κάνετε να χαλαρώσετε και να αφήσετε χώρο στο ταίρι σας να εκφραστεί ελεύθερα. Τα μπόσικα αλλού! Αλλιώς μη περιμένετε να σας κάνει τα κέφια. Με όμορφο τρόπο..

magicfariel

More in SHOWBIZ

To Top