Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Αντίθεση Αφροδίτης με Ποσειδώνα 30/10: Εξαπατήσεις και Εξιδανικεύσεις του Έρωτα.

Την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016 η Αφροδίτη στο ζώδιο του Παρθένο και ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς, σχηματίζουν όψη Αντίθεσης.

Το Πρόβλημα: Στις ερωτικές αλλά και οικονομικές μας υποθέσεις, έρχονται αμφιβολίες, αβεβαιότητα, θολό τοπίο, απάτες και αυταπάτες, ερωτηματικά και απογοητεύσεις. Διαβάστε παρακάτω…

 
Ζωδιάκια
Private group · 2,132 members
Join Group
Ελάτε και εσείς στην μεγαλύτερη παρέα για τα Ζωδιάκια μας. Καθημερινά αρθράκια και προβλέψεις για όλα τα ζώδια.
 

Λάθος χειρισμοί λόγω λανθασμένων προσδοκιών, θα μας φέρουν και σε οικονομικό αδιέξοδο, αλλά και σε απότομη ερωτική «προσγείωση».

Η Λύση: Μπορείς να προλάβεις απογοητεύσεις και διάλυση ελπίδων, απλά αντιμετωπίζοντας κάθε κατάσταση, κάθε πρόσωπο και κάθε υπόσχεση ή όραμα, με σύνεση, εντιμότητα, λογική και καθαρό μυαλό. Για να πετύχουμε στόχους και όνειρα, οφείλουμε να είμαστε προσγειωμένοι και όχι να φτιάχνουμε έναν φανταστικό κόσμο στο μυαλό μας, επειδή απλά μας συμφέρει. Η αλήθεια θα φανεί και αν έχουμε φροντίσει να την αναμένουμε, τότε θα αποφύγουμε κάθε είδους απογοήτευση!

Επηρεάζονται περισσότερο οι Μεταβλητοί του ζωδιακού και ιδιαίτερα όσοι έχουν ζώδιο ή ωροσκόπο στο 2ο δεκαήμερο.

Διαβάστε ακόμα:   Εφιαλτική εβδομάδα για 5 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη!

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

ΚΡΙΟΣ 
Κριέ, αναποδιές έρχονται στη καθημερινότητα και στην εργασία σου, λόγω δικών σου λαθών, επειδή θεωρούσες κάποια πράγματα δεδομένα. Φρόντισε επιμελώς το σώμα σου και την εμφάνιση σου.

ΤΑΥΡΟΣ 
Ταύρε, ήρθε η στιγμή να πέσεις από το «ροζ συννεφάκι» σου και να σταματήσεις τις εξιδανικεύσεις στον ερωτικό τομέα. Να μείνεις προσγειωμένος γιατί πολλές από τις ερωτικές σου προσδοκίες είναι μετέωρες!

 

ΔΙΔΥΜΟΣ 
Δίδυμε, κάνεις πάλι το λάθος και θες να επιστρέψεις σε ένα παρελθόν που σε πληγώνει γιατί έχεις αρκετές ακόμα απατηλές ελπίδες. Τα αγαπημένα σου πρόσωπα και οι οικογένεια σου δεν ανταποκρίνονται σε αυτά που μέχρι τώρα πίστευες.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Καρκίνε, έρχονται αποκαλύψεις για ψέματα και μυστικά, που δεν είχες φροντίσει ορθά να διαφυλάξεις. Μην εμπιστεύεσαι τους πάντες και απέφυγε κουτσομπολιά και ανούσιες μετακινήσεις.

 

ΛΕΩΝ 
Λέοντα, πες όχι σε ψευδαισθήσεις για την σταθεροποίηση της ερωτικής σου ζωής γιατί δεν είναι όλα έτσι όπως νομίζεις. Απέφυγε οικονομικά ανούσια έξοδα!

Διαβάστε ακόμα:   Ο εξωγήινος του ζωδιακού κύκλου, λέγεται Ιχθύς

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Παρθένε, συνειδητοποιείς, ίσως και με επίπονο τρόπο, ότι μέχρι τώρα εξιδανίκευες πρόσωπα, σχέσεις και καταστάσεις. Μην εμπιστεύεσαι εύκολα κανέναν και φρόντισε παράλληλα να είσαι έντιμος, γιατί οι επικείμενες αποκαλύψεις θα σε απογοητεύσουν.

 

ΖΥΓΟΣ 
Ζυγέ, απέφυγε κάποιες αδικαιολόγητες κρίσεις θλίψης και μελαγχολίας. Απέφυγε οπωσδήποτε κρυφές ή απαγορευμένες δραστηριότητες σε κάθε τομέα, αλλά κυρίως στα ερωτικά!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Σκορπιέ, να είσαι προετοιμασμένος στον φιλικό τομέα αλλά κυρίως σε νέες γνωριμίες γιατί έρχονται απογοητεύσεις, αν δεν έχεις αντιμετωπίσει συνετά και προσγειωμένα αυτά τα θέματα. Περιόρισε τις προσδοκίες σου άμεσα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ 
Τοξότη, καλή η εμπιστοσύνη στον εαυτό σου αλλά βάζοντας τόσο υψηλούς και κυρίως απατηλούς επαγγελματικούς στόχους, το αποτέλεσμα δεν θα είναι αυτό που περιμένεις. Μείνε έντιμος, μακριά από συμφωνίες και μην χαλάς λόγω λαθών, την κοινωνική σου εικόνα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Αιγόκερε, η υπεραισιοδοξία σε θέματα που σχετίζονται με μετακινήσεις, ταξίδια, εξωτερικό και κοινωνικές επαφές, θα είναι εχθρός σου τώρα, γιατί έρχονται απογοητεύσεις. Κράτα μικρό καλάθι σε ότι ακούς.

Διαβάστε ακόμα:   Παρεξηγήσεις και παρανοήσεις σήμερα: Αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Λίτσα Πατέρα!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Υδροχόε, ίσως «σκοτεινιάσει» κάπως ο συναισθηματικός βαθύς σου κόσμος και αυτό γιατί μάλλον είχες υπερβολικές απαιτήσεις από έρωτα και χρήμα. Μείνε προσγειωμένος και δες καθαρά και προσγειωμένα κάποια πράγματα.

 

ΙΧΘΥΣ 
Ιχθύ, η συντροφική ζωή, θα γκρεμίσει κάποια όνειρα σου αν δεν έχεις χτίσει κάποιες σχέσεις σε γερές βάσεις. Συγκεντρώσου, μην πιστεύεις τα πάντα και παρέμεινε και εσύ έντιμος.


Πηγή: www.youweekly.gr

Continue Reading
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

To Top