Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Άση Μπήλιου: Oι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για Παρασκευή 23 Ιουλίου

Το LadyLike σε συνεργασία με την και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Παρασκευή 23 Ιουλίου.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω σε όλη τη διάρκεια της μέρας θυμίζοντας μας τις πρακτικές πλευρές της ζωής μας αλλά και τα «πρέπει» και τους δικούς μας εγκλωβισμούς!

Από το πρωί μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη ένταση στις επαφές μας, τάση για παρεξηγήσεις αλλά το απόγευμα που αρχίζει κι η επιρροή της αυριανής Πανσελήνου θα είναι πιο κουραστικό.

ΚΡΙΟΣ: Έχετε πολλή δύναμη εσωτερικά και κυρίως μια φλόγα που καίει και μπορεί να επιτύχετε και τον πιο δύσκολο στόχο. Η σημερινή μέρα το επιτρέπει αν συγκεντρωθείτε στους στόχους σας και δε χάσετε πολύτιμη ενέργεια με τα δράματα των γύρω σας. Οι γεννημένοι τις τελευταίες πέντε μέρες μπορεί να έχετε ένταση σε σχέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Μια θετική μέρα για να ασχοληθείτε με λεπτομέρειες της δουλειάς, των σπουδών ή των σχεδίων σας. Ακόμη σας δίνεται η ευκαιρία μεγαλύτερης αρμονίας στην προσωπική σας ζωή. Οι γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες ή στις αρχές του ζωδίου μπορεί να βιώνετε μεγαλύτερη ανησυχία ή να έχετε και αλλαγές στη δουλειά.

Διαβάστε ακόμα:   Ποιοι είναι οι ζωδιακοί συνδυασμοί που δεν πρέπει ποτέ να βγούνε ραντεβού

: Η υπερανάλυση και η πίεση που ασκείτε στον εγκέφαλο σας δεν σας βοηθά να βρείτε λύσεις αντιθέτως σας αγχώνει ακόμη περισσότερο και πιθανώς να χάνετε και την ουσία. Η μέρα προσφέρεται για να δείτε με πιο πρακτικό τρόπο το όποιο έχετε ειδικά αν υπάρχουν και οικονομικά στη μέση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η παρέα σας πάει ένα βήμα παραπέρα σήμερα! Από τις μέρες που ένας φίλος, ο σας, ένας στενός συνεργάτης μπορεί να σας βοηθήσει να περάσετε καλύτερα αλλά και να βγάλετε κι εσείς τον εαυτό σας. Οι γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου μπορεί να έχετε ένταση η οποία εξωτερικεύεται σε γκρίνια και εκνευρισμό.

ΛΕΩΝ: Η μεθοδικότητα και η επιμονή στο στόχο θα σας βοηθήσει να οικοδομήσετε ένα πιο υγιές μέλλον για τα επαγγελματικά σας. Από τις μέρες που πρέπει να εστιάσετε περισσότερο σε αυτό που μπορεί να έχει ένα αντίκτυπο μακροπρόθεσμα. Οι γεννημένοι τελευταίες ημέρες ή τις πρώτες του ζωδίου μπορεί να νοιώθετε πιο ανήσυχοι και νευρικοί εξαιτίας της αυριανής πανσελήνου.

Διαβάστε ακόμα:   Αυτός είναι ο τύπος άντρα που ψάχνεις σύμφωνα με το ζώδιο σου

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Από τις σχετικά θετικές ημέρες της εβδομάδας αφού μπορεί να σας ανοίξει κάποιους ορίζοντες σε επαγγελματικό επίπεδο ή μπορεί να έχετε επαφές και συζητήσεις για τα μελλοντικά σας σχέδια αλλά θέλει ειδικούς χειρισμούς αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο. Εσείς μπορεί να μπαίνετε χωρίς να το καταλαβαίνετε σε χειριστικά ή παρασκηνιακά παιχνίδια.

ΖΥΓΟΣ: Η σημερινή μέρα μπορεί να σας βάλει στην διαδικασία να εξετάσετε κάποιες συνήθειες σας και να δείτε πως μπορείτε πιθανώς να τις αλλάξετε ή να τις αποβάλλετε αν είναι κακές. Εστιασμένοι περισσότερο στην σήμερα. Οι γεννημένοι τελευταίες ημέρες μπορεί να είστε πιο προβληματισμένοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πιο νευρική μέρα για σας σήμερα αλλά φαίνεται ότι αυτή την υπερένταση μπορεί να την προκαλούν κάποιοι άνθρωποι ή συγκεκριμένες συμπεριφορές στο περιβάλλον σας. Οι γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες ή τις πρώτες του ζωδίου, μπορεί να έχετε έντονες διαφωνίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αγχωμένοι με κάποια επαγγελματικά ή οικονομικά θέματα μπορεί να είστε σήμερα ή αποφασισμένοι να αναλάβετε κάποιες πρωτοβουλίες προκειμένου να επιλύσετε ένα τέτοιο θέμα. Με πρακτικότητα και υπομονή εστιάστε στο στόχο και μην μεγεθύνετε στο κεφάλι σας το όποιο πρόβλημα.

Διαβάστε ακόμα:   «Αυτό το ζώδιο αντέχει τα πάντα γιατί…» - Αστρολογικές προβλέψεις από τη Βίκυ Παγιατάκη

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η αντίθεση της Σελήνης από το σας με τον Ερμή σας καλεί να σκεφτείτε με διαφορετικό τρόπο ή και να προσεγγίσετε τους άλλους διαφορετικά. Επειδή είμαστε σε μια μέρα που μας επηρεάζει ήδη η αυριανή οι περισσότεροι θα είναι πιο ευαίσθητοι. Οι γεννημένοι τις τελευταίες επηρεάζονται περισσότερο και χρειάζεται προσοχή στις σχέσεις τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η Σελήνη στον Αιγόκερω με τις απαιτητικές σημερινές της όψεις, σας κλείνει λίγο περισσότερο στον εαυτό σας, τα προσωπικά σας θέματα, και τα θέματα του σπιτιού. Ενδεχομένως να σας απασχολεί κι ένα θέμα υγείας ή η ψυχολογία σας να είναι περίεργη. Βλέπετε αύριο έρχεται και μια Πανσέληνος στο ζώδιο σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Μια μέρα που εστιάζει την προσοχή σας στη φιλία, τις σχέσεις σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και σίγουρα μια μέρα που θα σας φέρει σε επαφή με αρκετό κόσμο. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο μπορεί να έχετε κάποιο θέμα να σας απασχολεί κι αυτό μπορεί να φέρει μια εμπρηστική διάθεση σε μια . Μην ξεχνάτε ότι αύριο έχουμε και Πανσέληνο.

πηγη

Continue Reading
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

To Top