Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Πώς αντιδρούν τα ζώδια στο… «τέλος» της σχέσης;

Αν υποθέσουμε ότι σε μια σχέση η ένταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και οι γείτονες καλούν κάθε τόσο την αστυνομία γιατί δεν αντέχουν τους καβγάδες, ένας προσωρινός χωρισμός δεν θα ήταν μια λύση;

Για να σκεφτούν καλύτερα οι δυο σύντροφοι ποιοι είναι, πού πάνε, τι θέλουν ο ένας από τον άλλο, ποιος θα κρατάει το τηλεκοντρόλ τα συναρπαστικά βράδια μπροστά στην τηλεόραση…

Θα πρότεινες κάτι τέτοιο στο ταίρι σου; Και πώς θα περίμενες να το πάρει; Το Myastro δίνει μερικές πιθανές αντιδράσεις στην πρόταση «μήπως να πάψουμε να βλεπόμαστε για λίγο καιρό;», ανάλογα πάντα με το ζώδιό του.

ΚΡΙΟΣ

Πιθανότητες να εξαφανιστεί στο ηλιοβασίλεμα, βγάζοντας καπνούς από τον θυμό του και να μην ξανακούσεις ποτέ πια γι’ αυτόν: πάρα πολλές. Πιθανότητες να σου γίνει κολλιτσίδα για να σε ξανακατακτήσει (αποκτάς νέο ενδιαφέρον): αρκετές. Πιθανότητες να τον επισκεφτείς στο νοσοκομείο, γιατί θα βρει ευκαιρία να κάνει τις τρέλες που δεν τον άφηνες: ουκ ολίγες. Πιθανότητες να βρεθείς εσύ στο νοσοκομείο, από αντικείμενα που εκτόξευσε όταν του το είπες: υπολογίσιμες. Πιθανότητες να σε αντικαταστήσει εν ριπή οφθαλμού: ανησυχητικά πολλές.

ΤΑΥΡΟΣ

Πιθανότητες να σε κοιτάξει απλανώς και μετά να ρωτήσει τι θα φάτε για βράδυ: αρκετούτσικες, ιδίως αν το θέμα του φαγητού δεν έχει διευκρινιστεί. Πιθανότητες να δεχτεί το διάστημα αναμονής, αν δεσμευτείς κι εσύ ότι δεν θα ξεπεράσει τη δεκαετία: χλομές. Πιθανότητες να σου πει αθώα, «ναι αλλά σεξ θα κάνουμε έτσι δεν είναι;»: πολλές. Πιθανότητες να θεωρήσει την πρόταση προσβλητική και παράλογη και να μη θέλει να σε ξαναδεί στα μάτια του: οι περισσότερες. Πιθανότητες να βάλει σύντομα άλλο πρόσωπο αν όχι στην καρδιά του, τουλάχιστον στο κρεβάτι του: αρκετές, διότι είναι και αισθησιακός τύπος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πιθανότητες να συμφωνήσει μετά χαράς στη νέα τάξη των πραγμάτων: πολλές σε βαθμό απογοήτευσης (δικής σου). Πιθανότητες να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία για να κάνει… χμ, στενότερη παρέα με μερικά άτομα που είχε «κιαλάρει» όσο ήταν μαζί σου: παραπάνω από αρκετές. Πιθανότητες να μην ξαναέχεις νέα του: λίγες, παρεκτός κι αν μεταναστεύσει με τον καινούργιο του έρωτα στην Αριζόνα. Πιθανότητες να σου την πέφτει στα ενδιάμεσα: αρκετές, άμα δεν έχει κάτι καλύτερο να ασχοληθεί. Πιθανότητες να τα ξαναβρείτε μετά από όλα αυτά: πολλές, αφού θα επιστρέψει ανανεωμένος, έχοντας πάρει …καθαρό αέρα.

Διαβάστε ακόμα:   Κώστας Λεφάκης :Πώς θα εξελιχθεί αστρολογικά ο Μάιος 2021 για το ζώδιο σου; Αναλυτικές προβλέψεις

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πιθανότητες να κουλουριαστεί και να κλαίει στο κατώφλι σου, μέχρι να τα πάρεις όλα πίσω: πολλές. Πιθανότητες να «εξαφανιστεί» κάνοντας βουβές κλήσεις από απόκρυψη και περιμένοντας να τον αναζητήσεις : αρκετές. Πιθανότητες να παίρνει μισό κιλό για κάθε μέρα του χωρισμού σας: ουκ ολίγες. Ελπίζουμε να τον αγαπάς και με τα παχάκια του. Πιθανότητες να σκάει κάθε τόσο μύτη στη δουλειά σου, φέρνοντας τάπερ με γεμιστά ή κουτιά με παγωτίνια, γιατί τάχα τον έφερε ο δρόμος του: ενοχλητικά πολλές. Πιθανότητες να σε αντικαταστήσει σε αυτό το διάστημα: ελάχιστες. Τυφλωμένος από τα δάκρυα, δεν θα διακρίνει τις ευκαιρίες.

ΛΕΩΝ

Πιθανότητες να προτείνεις κάτι τέτοιο χωρίς να σας χωρίζουν προστατευτικά κάγκελα ή αλεξίσφαιρα τζάμια και να βγεις αρτιμελής: λίγες. Πιθανότητες να σε αντικαταστήσει σε χρόνο μηδέν: οι περισσότερες. Πιθανότητες να τον βλέπεις διαρκώς μπροστά σου με το καινούργιο του ταίρι λες και το κάνει επίτηδες: πολλές. Και ναι, το κάνει επίτηδες. Πιθανότητες να πέσει σε βαθιά κατάθλιψη και να καταλάβει πως μόνο εσύ ήσουν για εκείνον: λίγες, αλλά έτσι κι αλλιώς δεν θα το μάθεις ποτέ. Πιθανότητες να συνεχιστεί η σχέση σας μετά από ένα τέτοιο διάλειμμα: μπουα χαχα χα….

  ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πιθανότητες να προσπαθήσει να σου αλλάξει γνώμη: Σιγά που θα σε παρακαλάμε κιόλας. Πιθανότητες να σου απαντήσει «αν εσύ δεν θες μία, εγώ δεν θέλω εκατόν μία» και να σε φτύσει δια παντός: πάρα πολλές. Πιθανότητες να φέρει συνεργείο απολύμανσης για το στρώμα, τα ντουλάπια και όποιο χώρο μοιράστηκες μαζί του: αρκετές. Πιθανότητες να σε αντικαταστήσει σύντομα: λίγες. Πρέπει πρώτα να αναλύσει την αποτυχία της σχέσης σας. Πιθανότητες περιμένοντας να ζει τη ζωή του και, σε ό,τι αφορά τη σχέση σας, δε βαριέσαι, όσα έρθουν κι όσα πάνε: Μηδενικές. Για τον Παρθένο μιλάμε!

Διαβάστε ακόμα:   Φορτούνες για 4 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Βίκυ Παγιατάκη!

ΖΥΓΟΣ

Πιθανότητες να του έδωσες τη χρυσή ευκαιρία, γιατί ήθελε να την κάνει, αλλά δεν ήξερε πώς να σου το πει: αρκετές, αλλά εσύ δεν θα έπρεπε να ξέρεις καλύτερα; Πιθανότητες να σε βομβαρδίζει με τηλεφωνήματα και μηνύματα σε βαθμό παράνοιας (δικής σου), έτσι για να δει τι κάνεις, βρε παιδί μου: ενοχλητικά πολλές. Πιθανότητες να βρει άλλο ταίρι στο μεταξύ: αρκετές. Δεν μπορεί τη μοναξιά, ως γνωστόν. Πιθανότητες να κυνηγά εσένα για επανασύνδεση, ενώ έχει δημιουργήσει άλλη σχέση: αρκετές. Ας έχει και μια πισινή. Πιθανότητες να επανασυνδεθείτε και μάλιστα να είστε καλύτερα από πριν: πολλές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πιθανότητες να δηλώσει οργισμένος ότι ή θα είσαστε μαζί ή θα τελειώσετε οριστικά: αρκετές. Πιθανότητες να σε αρπάξει από τον λαιμό και να σε ταρακουνά μέχρι να ομολογήσεις με ποιον σκοπεύεις να τον αντικαταστήσεις: πολλές. Πιθανότητες να σου έχει βάλει πομπό στο αυτοκίνητο και μικροκάμερα στην κρεβατοκάμαρα για να παρακολουθεί τις κινήσεις σου: υπολογίσιμες. Πιθανότητες να επανασυνδεθεί τε: πολλές, αν σ’ αγαπάει. Δεν αφήνει να του φύγει κάποιος που τον ενδιαφέρει. Πιθανότητες να σου κάνει καψόνια αφού επανασυνδεθείτε: αρκετές, αλλά εξαρτάται από το αν επέδειξες κόσμια διαγωγή στη διάρκεια του χωρισμού.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πιθανότητες να τον ενθουσιάσει η ιδέα: πολύ περισσότερες από όσες θα ήθελες. Πιθανότητες να σε αναζητήσει στο ενδιάμεσο: άσε καλύτερα. Πιθανότητες να σου στείλει, μετά από μήνες σιωπής, μια του από τις Μπαχάμες, με μια εξωτική καλλονή ή έναν παιδαρά: αρκετές. Πιθανότητες να ξαναβρεθείτε μαζί: Παραδόξως, πολλές. Θα επιστρέψει φρεσκαρισμένος και ορεξάτος. Πιθανότητες, μετά την επανασύνδεση, να προτείνει να επαναλαμβάνετε συχνά αυτά τα «διαλείμματα», ως ένα τρόπο ανανέωσης της σχέσης σας: αρκετές.

Διαβάστε ακόμα:   Ανατριχιαστικό: Τι έκανε ο πατροκτόνος στο Ηράκλειο αμέσως μετά την δολοφονία του πατέρα του;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πιθανότητες να σου απαντήσει ότι ή θα μείνετε μαζί ή να το διαλύσετε μια και καλή: οι περισσότερες. Πιθανότητες να πει όχι από αντίδραση, παρόλο που κι εκείνος το σκεφτόταν, επειδή δεν ήταν δικιά του η πρόταση: πολλές. Πιθανότητες να τσιλημπουρδίσει στο διάστημα του χωρισμού: όχι πιο πολλές απ’ όσες όταν ήσαστε μαζί, ό,τι κι αν αυτό. Πιθανότητες να σε βομβαρδίζει με τηλεφωνήματα και αιφνιδιαστικές επισκέψεις, για να τσεκάρει τι γίνεται: λίγες. Θα παίρνει τις πληροφορίες του χωρίς να εκτίθεται. Πιθανότητες να συνειδητοποιήσει ότι είσαι η πραγματική του αγάπη και δεν θέλει να σε χάσει: πολλές. Αλλά σιγά που θα το μάθεις ποτέ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Πιθανότητες να φέρει σαμπάνια για να γιορτάσετε το πέρασμα της σχέσης σας σε ένα πιο εξελιγμένο επίπεδο: πολλές, αλλά τι περίμενες κι εσύ; Πιθανότητες να σου τηλεφωνήσει μετά από λίγο καιρό για να σε ευχαριστήσει, γιατί αποδεσμεύοντάς τον του έδωσες την ευκαιρία να γνωρίσει το Μαράκι/τον Σπυράκο: αρκετές. Πιθανότητες να θέλει και να σου συστήσει το Μαράκι/τον Σπυράκο: μην το αποκλείεις. Πιθανότητες να τα ξαναβρείτε: πολλές. Στο χαλαρό , έτσι; Πιθανότητες να επανατοποθετηθεί η σχέση σας σε μια πιο σοβαρή δέσμευση: τι άλλα νέα, στο όλοι καλά;

ΙΧΘΕΙΣ

Πιθανότητες να… την κάνει πιο κι από χρυσόψαρο, που το αδειάζεις από τη γυάλα σε μια λίμνη: υπολογίσιμες. Πιθανότητες, αφού σε ακούσει χωρίς να αντιδρά, να σε ρωτήσει αν ισχύει το ρομαντικό τριήμερο στην Πράγα που προγραμματίζατε (ισχύει, έτσι δεν είναι;): αρκετές.

Πιθανότητες να εξακολουθήσει να απευθύνεται σε εσένα όταν του βουλώνει ο νεροχύτης ή θέλει συναισθηματική υποστήριξη: πολλές. Πιθανότητες να λυθούν τα προηγούμενα προβλήματά σας όταν επανασυνδεθείτε: ποια ; Πιθανότητες να επανασυνδεθείτε: γιατί, πότε χωρίσατε;

Πηγή


Πηγή: www.diaforetiko.gr

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

More in ΖΩΔΙΑ

To Top