Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Συναγερμός από τη Λίτσα Πατέρα: Έρχονται ανατροπές και απρόοπτα! Τι μας επιφυλάσσει η σύγκρουση Ουρανού και Κρόνου; Αναλυτικά οι προβλέψεις, για όλα τα ζώδια

Η Λίτσα Πατέρα αναλύει τη σύγκρουση των δύο γιγάντων, Κρόνου και Ουρανού, και όλα όσα θα φέρουν στη ζωή μας, με έναν νέο αιώνα να ξεκινά.

Στις 20 Μαρτίου, η είσοδος του Ήλιου στον Κριό εγκαινιάζει το νέο αστρολογικό έτος. Βρισκόμαστε στην αρχή όχι ενός νέου έτους, αλλά στην αρχή ενός νέου αιώνα, ο οποίος επιτάσσει πολλές και απρόβλεπτες αλλαγές. Ας προσπαθήσουμε, λοιπόν, να… προβλέψουμε μια απρόβλεπτη χρονιά!

Η ευνοϊκή θέση της Αφροδίτης (στην 1η του Κριού) την αστρολογική πρωτοχρονιά θα βοηθήσει ώστε να έχει σημαντική εκκίνηση. Έτσι, με σκληρή δουλειά και επιχειρηματικό πνεύμα (Κριός) θα ευνοήσει επιχειρηματίες που είναι έτοιμοι να ακολουθήσουν ένα δημιουργικό μονοπάτι.

, ο Ουρανός (ανατροπές) αλλά και ο Κρόνος (δάσκαλος – κάρμα) θα αναμετρηθούν, ώστε σιγά σιγά να περάσουμε σε μια νέα, υπέροχη εποχή, του Υδροχόου. Ο ευεργέτης Δίας βρίσκεται στον Υδροχόο και θα φέρει πρόοδο σε πολλούς τομείς. Το 2021, οι δύο γίγαντες, ο Ουρανός και ο Κρόνος, κονταροχτυπιούνται!

Ο Ουρανός απαιτεί αλλαγές, όμως η παρουσία του Κρόνου (είναι το παλιό κατεστημένο) στον Υδροχόο (σε δυσαρμονική όψη με τον Ουρανό) δεν επιτρέπει να γίνουν αυτές οι αλλαγές. Έτσι, έχουμε την πρόοδο να βρίσκει αντίσταση στον συντηρητισμό, τον Κρόνο! Είναι απολύτως αναγκαίο λοιπόν να συνεργαστούν αυτοί οι δυο γίγαντες! Πρέπει, δηλαδή, να χτίσουμε το νέο πάνω στην εμπειρία του παρελθόντος.

Αν όχι, θα μπορούσαν να προκύψουν απρόοπτα συμβάντα – συγκρούσεις ανάμεσα στο κατεστημένο και στην ανάγκη εκσυγχρονισμού για ένα μέλλον.

Ο Δίας στον Υδροχόο
Η παρουσία του Δία στον Υδροχόο θα φέρει πρόοδο στην τεχνολογία, θα υπάρξουν εκπληκτικές επινοήσεις (στην αυτοκινητοβιομηχανία – αλλαγή καυσίμων;). Σίγουρα θα υπάρξει κάποια αλλαγή. Η βασιλεία του πετρελαίου τρεμοσβήνει. Με συμπαραστάτη τον Κρόνο, ο οποίος, όπως είδαμε, βρίσκεται και αυτός στον Υδροχόο, θα φέρει βελτίωση των κοινωνικών συνθηκών (έστω και αν υπάρξουν αντιδράσεις). Όμως, με την όψη Κρόνου – Ουρανού θα υπάρξουν και αντιθέσεις μεταξύ κυβερνώντων και επιχειρηματιών (facebook κ.λπ.) για μονοπώλια, όταν θελήσει ο Κρόνος να βάλει όρια.

Διαβάστε ακόμα:   5 πράγματα που δεν αρέσουν στην Υδροχόο.

Ο Δίας όμως, εκτός από τις επαναστατικές διαθέσεις, θα φέρει και σημαντικές ανακαλύψεις στον χώρο της επιστήμης. Θα υπάρξουν εφευρέσεις, νέες περιοχές, νέοι πλανήτες, ανάπτυξη της πυρηνικής φυσικής, θα προοδεύσει η αστρονομία, ό,τι έχει σχέση με το σύμπαν (αστρολογία – αμήν!), και άλλα ανεξερεύνητα θέματα, η τηλεόραση, το ραδιόφωνο, το διαδίκτυο. Καινοτομίες και εφευρέσεις κάνουν τη ζωή ευκολότερη και ασφαλέστερη.

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω
Αν και ο μικρότερος πλανήτης του ηλιακού μας συστήματος, ο Πλούτωνας ασκεί τη μεγαλύτερη επίδραση στις διάφορες εποχές. Φέρνει τεράστιες αλλαγές και μεταβολές σε προσωπικό, κοινωνικό και παγκόσμιο επίπεδο. Στα τέλη του 2024 θα εγκαταλείψει τον Αιγόκερω (θέση στην οποία βρίσκεται από το 2008). Ο Αιγόκερως ( του Κρόνου) έχει να κάνει με το χρήμα και τις δομές που συντηρούν και προστατεύουν τη ζωή, τις κυβερνήσεις. Ο Πλούτωνας είναι ο πλανήτης της δύναμης, της καταστροφής και της ανοικοδόμησης, ο Αιγόκερως ζώδιο της ηγεσίας και της κυριαρχίας.

Γι’ αυτό είναι απαραίτητο να διαλυθούν -όχι ολοκληρωτικά- οι παλιές δομές που μέχρι πρότινος όριζαν τον κόσμο, ώστε να προκύψει κάτι νέο. Τα πράγματα κινούνται με κατεύθυνση προς το παρελθόν, ενώ το βλέμμα προς το μέλλον για την ώρα παραμένει θολό.

Ο Πλούτωνας, ο οποίος εξακολουθεί να στέκεται αγέρωχος στον Αιγόκερω, είναι και υπεύθυνος για τον ιό. Ήταν βέβαιο ότι η κακοποίηση του περιβάλλοντος θα είχε παρόμοια αντίδραση. Ο Πλούτωνας, όμως, συμβολίζει και τον φανερό ή τον… μυστικό – υπόγειο πόλεμο.

Εξελίξεις στις ΗΠΑ
Δύσκολο θα είναι και το τέλος της χρονιάς. Η δυσαρμονική όψη Κρόνου (το παλιό) και Ουρανού (το καινούργιο), αλλά και η σύνοδος Αφροδίτης – Πλούτωνα δείχνουν πως, αν δεν ληφθούν σωστές αποφάσεις, θα μπορούσαν να υπάρξουν δυσάρεστα δραματικά επεισόδια και εξεγέρσεις, κάτι που φαίνεται πως θα απασχολήσει έντονα τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Βήμα προς την πρόοδο
Όμως, κάθε κρίση κρύβει μια ευκαιρία. Τώρα είναι η ώρα να κάνουμε ένα βήμα μπροστά! Να δημιουργήσουμε μια νέα κοινωνία. Αυτό είναι το πνεύμα της εποχής. Το 2021, έστω και μετά δυσκολίας, θα επικρατήσει ένας αέρας προόδου, αλλά και ανθρωπιάς.

Διαβάστε ακόμα:   Σμάρω Σωτηράκη: "Ερωτική απογείωση γι' αυτό το 1 ζώδιο"

Ο «επαναστάτης»
O «επαναστάτης» Ουρανός (ο οποίος δεν υποχωρεί εύκολα στα αιτήματά του) έχει εγκατασταθεί στο σταθερό ζώδιο του Ταύρου (Γη – οικονομικά θέματα).
Ο Ουρανός θα μείνει στον Ταύρο μέχρι το 2026 (εκτός από ένα σύντομο διάστημα 4 μηνών, από τον Ιούλιο του 2025 ως τον Νοέμβριο του 2025, που θα περάσει στους Διδύμους). Από αυτή τη θέση θα προσπαθήσει να φέρει:

Άμεσες κοινωνικοπολιτικές μεταρρυθμίσεις
Αλλαγές στο φορολογικό και το ασφαλιστικό
Αλλαγές στο τραπεζικό σύστημα (υπάρχει περίπτωση για κρίση)
Απρόβλεπτες εξελίξεις στο Χρηματιστήριο
Σεισμοί και ηφαιστειακή δραστηριότητα

Ο «κυρίαρχος»
Ο Κρόνος δεν είναι κακός και εκδικητικός πλανήτης – είναι ο πλανήτης που αποδίδει δικαιοσύνη (κάρμα). Ο Κρόνος αγαπά την κυριαρχία σε ό,τι αφορά σύνορα, όρια και δομές. Ο Κρόνος είναι επίσης ο νόμος και οι συνέπειες. Τα όρια, ψυχολογικά αλλά και γεωπολιτικά, παραβιάζονται, και ο Κρόνος παρεμβαίνει διά των νόμων.

Ανατροπές κυβερνήσεων σε πολλές χώρες μέσα στο 2021.
«Πόλεμοι» επιχειρήσεων, αλλά και εμφύλιοι.
Κινήματα διαμαρτυρίας και κοινωνικές αντιδράσεις που χάνουν τον έλεγχο.
Αρκετές διαφωνίες μεταξύ Ε.Ε. και ΗΠΑ
Η της 28ης Μαρτίου και ο «χάρτης» των !
Στις 28 Μαρτίου υπάρχει Πανσέληνος στην 8η μοίρα του Ζυγού. Ο Ήλιος βρίσκεται στον Κριό σε σύνοδο με την Αφροδίτη. Η όψη αυτή, με την ιδιαίτερη δύναμη της άνοιξης, δημιουργεί απέραντη ανάγκη για δημιουργία, έρωτα και φλερτ.

Όμως, η Πανσέληνος (φέρνει στο φως κάθε απιστία και παρανομία) θα δημιουργήσει και ζήλιες και αντιθέσεις, οπότε απαιτεί .

Η Πανσέληνος (αντίθεση σχέσεων) δεν θα δημιουργήσει εντάσεις μόνο μεταξύ ζευγαριών.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

ΚΡΙΟΣ: Η Πανσέληνος επηρεάζει άμεσα το ζώδιό σας ως προς τις σχέσεις και τις συνεργασίες. Όμως, οι εντάσεις θα είναι παροδικές, καθώς ο Κρόνος επηρεάζει θετικά τόσο το ζώδιό σας όσο και την ενέργειά σας.

Διαβάστε ακόμα:   Κεφάλαιο αδιαφορία! Σε ποια ζώδια πιάνει το κόλπο;

ΤΑΥΡΟΣ: Την περίοδο αυτή μπορεί να έχετε άγχη ή θέματα, τα οποία ίσως είναι δυσεπίλυτα. Θέματα εργασίας (υγείας) σάς προβληματίζουν. Μελετήστε προσεκτικά τα σχέδιά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μπορεί να υπάρχουν διλήμματα σε σχέση με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Όμως, είναι τόση η ανάγκη για δράση, ώστε αντιπαρέρχεστε τα επιμέρους .

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η Πανσέληνος αυτή σας επηρεάζει άμεσα (ιδιαίτερα τους γεννημένους το α’ δεκαήμερο). Θα έχετε διλήμματα ανάμεσα σε θέματα οικογένειας και επαγγελματικά. Κινηθείτε ευέλικτα.

ΛΕΩΝ: Την περίοδο αυτή είστε ιδιαίτερα δυνατοί για να αντιμετωπίσετε ακόμα και σοβαρούς προβληματισμούς (α’ δεκαήμερο). Η επίδραση της συγκεκριμένης Πανσελήνου δεν είναι δυσαρμονική – αντίθετα, φωτίζει τα σημεία της δράσης σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τα οικονομικά είναι θέματα τα οποία πρέπει να τα βάλετε σε μια τάξη. Σχέσεις ή συνεργασίες θα πάρουν μια νέα πορεία, αρκεί να έχετε κάνει σωστές επιλογές.

ΖΥΓΟΣ: Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στο ζώδιό σας. Προσοχή! Πολλές φορές, το φεγγάρι φωτίζει κρυφές πτυχές της ζωής σας. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να αποφύγετε τις υπερβολές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η Πανσέληνος στον Ζυγό «φωτίζει» τις πιο κρυφές επιθυμίες της ψυχής σας. Θα πρέπει να αγωνιστείτε για αυτές, αλλά και για τα σχέδια στον χώρο εργασίας (υγείας).

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μπορεί η Πανσέληνος στον Ζυγό να φέρνει σκέψεις ή διλήμματα, όμως για εσάς ανοίγει νέους δρόμους, αρκεί να μη χάσετε τον στόχο σας. Και η αισθηματική, αλλά και η επαγγελματική (κοινωνική) ζωή απαιτούν προσοχή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Έχετε ανοίξει πολλά μέτωπα, τα οποία απαιτούν πολλή δουλειά. Η Πανσέληνος στον Ζυγό θα ρίξει φως τόσο στις επαγγελματικές όσο και στις οικογενειακές σας υποχρεώσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Είναι ένας χρόνος επιλογών. Η Πανσέληνος στον Ζυγό σάς ανοίγει μεν νέους δρόμους, αλλά θέτει και πολλά διλήμματα για τις υπάρχουσες υποχρεώσεις.

ΙΧΘΥΕΣ: Την περίοδο αυτή θα πρέπει να ασχοληθείτε με θέματα οικονομικά, τόσο με τρέχουσες υποθέσεις όσο και με υποθέσεις και υποχρεώσεις που αφορούν τρίτους.

πηγη

Continue Reading
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

To Top