Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Τα ζευγάρια που όλοι ζηλεύουν και τα ζώδια τους…

Μάθε ποια είναι τα ζώδια που ταιριάζουν 100% και κάνουν πιο συχνά σχέση!Βλέπεις κάποια ζευγάρια και πραγματικά θαυμάζεις αυτή την όμορφη σχέση που έχουν δημιουργήσει … Σε κάποια ζευγάρια μπορεί να θαυμάσεις την όμορφη επικοινωνία που μοιράζονται,  σε άλλα ζευγάρια θα θαυμάσει αυτό το ερωτικό ταμπεραμέντο που υπάρχουν μεταξύ τους, ενώ σίγουρα θα σου κινήσει το ενδιαφέρον και τον θαυμασμό ακόμα και το ζευγάρι που μπορεί και συνδυάζει όλα τα παραπάνω….

Σύμφωνα με στατιστική έρευνα, συγκεντρώσαμε τα καλύτερα ερωτικά ταιριάσματα των ζωδίων, τα οποία πραγματικά είναι αξιοζήλευτα και δημιουργούν μεταξύ τους σχέσεις φλογερές και με μεγάλο ενδιαφέρον! Ωστόσο, επειδή ο έρωτας είναι μία καθαρά και μόνο προσωπική υπόθεση, η οποία και αποκαλύπτεται από την συνολική συναστρία, εσύ δες τα ταιριάσματα αλλά κάλεσε μας και στο 14724 για να δούμε την συναστρία της σχέσης σου.

Κριός με Λέων

Ο Κριός Σκέφτεται: Μου βγάζεις στην επιφάνεια την πιο όμορφη πλευρά του εαυτού μου

Διαβάστε ακόμα:   Ζώδια: Το τετράγωνο Ερμή - Πλούτωνα στις 7/5 επηρεάζει 4 συγκεκριμένα ζώδια!

Ο Λέοντες Σκέφτεται: Μαζί σου απολαμβάνω την στιγμή και τις νέες εμπειρίες….

Το «ατού τους» ;;; Παθιάζονται εύκολα και μέσα από την σχέση τους νικούν τον εγωισμό τους!

Ταύρος με Σκορπιό

Ο Ταύρος Σκέφτεται: Μαζί σου μπορώ να «αράξω» για πάντα

Ο Σκορπιός Σκέφτεται: Με εξιτάρεις και σε εμπιστεύομαι …

Το «ατού τους» ;;;  Η σχέση τους μπορεί να είναι αρκετά αργή (ή να ξεκινήσει μόνο σεξουαλικά) . Όταν καταρριφθούν οι καχυποψίες και των δύο, δίνεται απόλυτα ο ένας στον άλλον.

Δίδυμος με Ζυγό

Ο Δίδυμος Σκέφτεται: Έχει τον τρόπο και καταφέρνει να με ανάβει, να με διεγείρει, να παίζει με το μυαλό μου με τον πιο όμορφο τρόπο …

Ο Ζυγός Σκέφτεται: Μου το παίζει δύσκολο το Διδυμάκι μου και έτσι κολλάω περισσότερο αλλά … κρέμομαι από τα χείλη του να τον ακούω!

Το «ατού τους» ;;;  Είναι ανάλαφροι, κοινωνικοί, παρασύρει ο ένας τον άλλον να περάσουν καλά ενώ κατανοούν και δείχνουν συγκαταβατικότητα στις κυκλοθυμίες τους αλλά και στα διλήμματά τους!

Διαβάστε ακόμα:   Χώρισαν η Άννα και ο Παναγιώτης από το Power of Love; Η κίνηση που έφερε υποψίες και όλη η αλήθεια!

Καρκίνος με Αιγόκερω

Ο Καρκίνος Σκέφτεται:  Στην αρχή δεν μπορούσα ούτε ένα λεπτό να σταθώ πλάι του … Τώρα δεν μπορώ ούτε ένα λεπτό να ζήσω μακριά του!

Ο Αιγόκερως Σκέφτεται: Μου βγάζει στην επιφάνεια μία άλλη πλευρά του εαυτού μου που δεν την είχα εκδηλώσει σε κανέναν!

Το «ατού τους» ;;;  Είναι και οι δύο τους άνθρωποι που παίρνουν τις σχέσεις τους στα σοβαρά. Στην δική τους περίπτωση όμως υπάρχει και μία έντονη χημεία που του κάνει να αισθάνονται πολλές φορές ότι μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούνε!

Παρθένος με Ιχθύ

Ο Παρθένος Σκέφτεται: Αυτά που κορόϊδευα αυτά έπαθα … μην γελάτε …. το απολαμβάνω!

Ο Ιχθύς Σκέφτεται: Αν δεν είχα την αγάπη και την φροντίδα του, θα ήταν σαν να μην έχω τίποτα σε αυτή τη ζωή!

Το «ατού τους» ;;;  Το ζευγάρι που καταφέρνει να συνδυάζει την λογική με το συναίσθημα, την επικοινωνία με την έκφραση, την ζεστασιά με τον ορθολογισμό!

Διαβάστε ακόμα:   6 τρόποι να σταματήσετε την κρίση πανικού την ώρα που συμβαίνει

Τοξότης με Υδροχόο

Ο Τοξότης Σκέφτεται: Επιτέλους βρήκα τον άνθρωπο μου … Με τον Υδροχόο δεν έχω βαρεθεί ούτε στιγμή.

Ο Υδροχόος Σκέφτεται: Μα ξέρεις πόσο σημαντικό είναι εκτός από εραστής να είναι και φίλος;;; Δεν τον αλλάζω με τίποτα!

Το «ατού τους» ;;;  Είναι φιλελεύθεροι, προοδευτικοί και εκτός από τον έρωτα θέλουν να μπορούν να έχουν και την προσωπική τους ζωή και την δραστηριότητα. Με την σχέση τους υπάρχει μία βαθιά και ουσιαστική αλληλοκατανόηση που τους έλκει ακόμα περισσότερο!

Πηγή

More in ΖΩΔΙΑ

To Top