Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Τελευταία εβδομάδα του έτους: ποια ζώδια θα επηρεαστούν από την έκλειψη;

Ξέρω ότι υπάρχουν πολλές τρομακτικές φήμες γύρω από τις εκλείψεις. Ωστόσο, μόνο μία έκλειψη μπορεί να σε βγάλει από τη ζώνη άνεσης που σου επιφυλάσσει ένα άγνωστο μέλλον, χωρίς να πως θα είναι μια αρνητική εμπειρία. Στην πραγματικότητα, θεωρείται ότι η εβδομάδα του  θα είναι η καλύτερη εβδομάδα για αυτά τα ζώδια –  και Υδροχόος – και έτσι θα συνειδητοποιήσεις ότι τελικά, μια έκλειψη θα αλλάξει τα πάντα στη ζωή σου προς το . Ίσως να μην το δεις εκείνη τη στιγμή, αλλά στο άμεσο μέλλον.

Μια ηλιακή έκλειψη σε φιλόδοξο και αυτοδύναμο Αιγόκερω θα λάβει χώρα στις 26 , καθιστώντας την μια εξαιρετικά σημαντική (και πιθανώς δραματική) εβδομάδα. Παρόμοια με μια νέα σελήνη, μια έκλειψη σηματοδοτεί μια νέα αρχή. Ωστόσο, η λήψη μιας νέας ευκαιρίας σημαίνει πάντα ότι πρέπει να κάνεις μια θυσία, και μερικές φορές η θυσία είναι δύσκολο να γίνει.

Ευτυχώς, στις 27 Δεκεμβρίου, ο ήλιος θα δημιουργήσει ένα τρίγωνο για τον Ουρανό, ενθαρρύνοντάς σε να λάβεις αποφάσεις που υποστηρίζουν τον ιδιόμορφο, τραχύ και αυθεντικό εαυτό σου. Ακόμα κι αν σημαίνει απομάκρυνση από το status quo ή την επανάσταση εναντίον των – επί του παρόντος – άγνωστων δυνάμεων, το οφείλεις στον εαυτό σου. Όταν ο ήλιος συναντηθεί με τον στις 27 Δεκεμβρίου, θα νιώσεις ανοιχτή στην εξέλιξη. Αφήσε τα λάθη σου από το παρελθόν να μετατραπούν σε σοφία, να παραμερίσουν τους φόβους σου, να αναλάβουν νέες ευκαιρίες και να τροφοδοτήσουν την πείνα σου για νέες εμπειρίες.

Διαβάστε ακόμα:   Ζώδια: Tι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 14 Μαρτίου;

Παρθένος: η αγάπη και ο ρομαντισμός σε περιβάλλει

Έχεις πολλούς λόγους να είσαι ενθουσιασμένη με το επόμενο κεφάλαιο που ξεκινάς. Προετοιμάσου να αισθανθείς περικυκλωμένη από την αγάπη και ενθουσιασμένη από τη δημιουργικότητα. Για ό,τι συμβεί, πρόκειται να αισθανθείς πεταλούδες στο στομάχι και να ψάξεις απελπισμένα την αγάπη στη ζωή σου. Ενεργοποιήσε την ικανότητά σου να αισθανθείς καθαρή και αναλλοίωτη χαρά. Είτε διώχνωντας από τα πόδια σου ένα νέο ρομαντικό ενδιαφέρον είτε φλερτάροντας με την ιδέα να έρθεις σε επαφή με την καλλιτεχνική πλευρά σου, εσύ ψάχνεις να βρεις το τρόπο να αισθανθείς πιο ζωντανή από ποτέ.

Αιγόκερως: έχεις δύναμή και αυτό σε κάνει ισχυρή

Αρκετές φορές η πίεση σε καταβάλει. Ωστόσο, αντί να αισθάνεσαι συγκλονισμένη και αποθαρρυμένη από όλη τη δουλειά που θέλει η αποσυμφόρηση του άγχους, προσπάθησε να αισθανθείς ενθουσιασμένη και έτοιμη να αλλάξεις. Τα πράγματα κινούνται και ίσως να υπάρχουν τόσες πολλές ευκαιρίες που θα έρθουν στο δρόμο σου. Ούσα ισχυρότερη μέχρι στιγμής, ξέρεις ότι το τέλος της γραμμής τερματισμού θα αξίζει τον κόπο. Απόλαυσε το ταξίδι που θα σε οδηγήσει στο στόχο σου. Κάθε μικρή επιτυχία πρέπει να γιορτάζεται.

Διαβάστε ακόμα:   Αυτά τα 3 ζώδια δεν πρόκειται να σε εγκαταλείψουν στα δύσκολα!

Υδροχόος: σου αρέσει που αγαπάς τον εαυτό σου

Είσαι στη μέση μιας περιόδου γεμάτη στιγμές. Είσαι γεμάτη με αγάπη, ομορφιά, μαγεία και πολυτέλεια. Αφέσου σε όλα γιατί έχεις λάμψη. Ήρθε η ώρα να χαρείς την τύχη σου. Αναγνώρισε κάθε μικρό πράγμα που λατρεύεις σε εσένα. Μια πράξη αγάπης στο άτομο έχει τη δύναμη να βυθιστεί βαθιά μέσα σου, γι ‘αυτό απήλαυσε τον εαυτό σου και ξέθαψε το βασίλειο που κρύβεις μέσα σου. Οι φιλίες σου δυναμώνονται, η αγάπη σου για ζωή είναι σε ένα καλό σημείο και εσύ θα πρέπει να το χαρείς αυτό στο έπακρο.

Πηγή: marieclaire.gr

More in ΖΩΔΙΑ

To Top