Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Τετράγωνο Ερμή με Κρόνο 25/9: 6 ζώδια επηρεάζονται αρνητικά!

Ο Ερμής στην Παρθένο  και ο Κρόνος στο Τοξότη, σχηματίζουν ένα δύσκολο Τετράγωνο, την Καθαρή Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017!

Η ομολογουμένως δύσκολη αυτή πλανητική όψη, μας επιβάλλει να προσγειωθούμε άμεσα, ιδίως επικοινωνιακά και πολύ πιθανόν να γίνει αυτό με δυσάρεστο και σκληρό τρόπο… διαβάστε παρακάτω…
Πραγματική Επανάσταση! Χάσε 10 Κιλά Μέχρι το Καλοκαίρι απλά και Εύκολα!
Μέσα από επαφές και μετακινήσεις εμφανίζονται ή επαναφέρονται προβλήματα και δυσκολίες που είχαμε αμελήσει και είχαμε καθησυχαστεί.

Με σύνεση και λογική, αναγκαζόμαστε να πάρουμε οριστικές αποφάσεις, επίπονες μεν, απαραίτητες δε!

Τα Μεταβλητά ζώδια ή ωροσκόποι, είναι εκείνοι πουπλήττονται και ιδιαίτερα αυτοί του 3ουδεκαημέρου.

Προβλέψεις Ζωδίων

ΚΡΙΟΣ
Η εργασία και η  σκληρή καθημερινότητα πιέζει την ψυχική και σωματική σου υγεία. Δούλεψε σκληρά, πρόσεχε πολύ τα λάθη σου και φρόντισε για την ξεκούραση σου!

ΤΑΥΡΟΣ
Καλός ο ενθουσιασμός αλλά όταν γίνεται επιπολαιότητα, τα προβλήματα στην ερωτική σου ζωή είναι δεδομένα. Σοβαρέψου και συνετίσου άμεσα στην αισθηματική ζωή, πριν χρειαστεί να αντιμετωπίσεις επίπονες συνέπειες!

ΔΙΔΥΜΟΣ
Δώσε έγκαιρα στην οικογένεια και το σπίτι την αξία που τους αρμόζει. Μην θεωρείς τίποτα δεδομένο γιατί θα πληγωθείς και σταμάτα να γυρνάς σε ένα παρελθόν που και αυτή τη φορά θα σε πληγώσει.

Διαβάστε ακόμα:   7 πράγματα που ποτέ δε θα πει, ούτε θα κάνει ένας γνήσιος Υδροχόος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Προσοχή στα λόγια σου και ιδιαίτερα στους απότομους τρόπους σου σε επαφές και μετακινήσεις. Απέφυγε κουτσομπολιά και εντάσεις με αδέρφια και γείτονες!

ΛΕΩΝ
Οικονομικά ζητήματα προκύπτουν λόγω της δικής σου λάθος διαχείρισης. Η ερωτική σου ζωή απαιτεί ωριμότητα, ολιγάρκεια και κατανόηση από σένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Υποχρεώσεις πάσης φύσεως , που έρχονται με την μορφή αναποδιών και ατυχίας. Αν έκανες λάθος χειρισμούς στο παρελθόν, αναγκάζεσαι τώρα να τις αντιμετωπίσεις. Πρόσεξε πολύ τους σκληρούς εκφραστικούς σου τρόπους!

ΖΥΓΟΣ
Έρχονται προβλήματα πάσης φύσεως, αλλά κυρίως από το παρελθόν, που κλονίζουν την ψυχική σου ηρεμία και προκαλούν μελαγχολία και νοσταλγία . Μην παρασύρεσαι σε παράνομους έρωτες ή παρασκηνιακές ενέργειες!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Δυσκολεύει κατά πολύ η επικοινωνία με τους φίλους σου και πολύ πιθανόν να είσαι η συμπεριφορά σου η αιτία. Μεγαλεπήβολα όνειρα, χωρίς γερές βάσεις, γκρεμίζονται!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα λάθη και η αμέλεια στην εργασία, δεν μένουν τώρα ατιμώρητα, γι’ αυτό φρόντισε να είσαι υπεύθυνος. Η κοινωνική σου εικόνα χαλάει λόγω λάθος δικών σου χειρισμών!

Διαβάστε ακόμα:   Ζώδια: Πώς θα τα επηρεάσει η σούπερ Πανσέληνος

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Έρχονται προβλήματα σε επαφές, επικοινωνίες και κυρίως μετακινήσεις, που σου ρίχνουν την αισιοδοξία σου και σου κόβει τα φτερά απέναντι στους στόχους σου. Μην εμπιστεύεσαι νέες γνωριμίες τώρα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μην απαιτείς, μην επιμένεις και μην τα θες όλα δικά σου στον έρωτα. Η απολυτότητα σου θα γυρίσει εναντίον σου. Φρόντισε άμεσα οικονομικές εκκρεμότητες που σε πιέζουν.

ΙΧΘΥΣ
Λάθη στη συντροφική ζωή θα σου επιφέρουν και τιμωρία. Να είσαι ώριμος, έντιμος και σοβαρός οπωσδήποτε!


Πηγή: www.youweekly.gr

Continue Reading
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

To Top