Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Την Κυριακή 27/08 Δίας και Κρόνος ενώνονται και ΜΟΝΟ 6 ζώδια ευνοούνται!Διαβάστε ποια…

Ο Δίας και ο Κρόνος, οι δύο διαφορετικοί δάσκαλοι της ζωής μας, σχηματίζουν μία ομολογουμένως ευεργετική όψη Εξαγώνουτην Κυριακή 27 Αυγούστου 2017!

Ο γενναιόδωρος Δίας στο Ζυγό, θα μας τα φέρει άλλη μια φορά τα δώρα του στο… «πιάτο», όμως ο αυστηρός Κρόνος στον Τοξότη, θα τον συμβουλεύει πρώτον αυτά τα δώρα να τα έχουμε οι ίδιοι κερδίσει με την αξία μας και δεύτερον να είναι αυτή η γενναιόδωρη εύνοια, μόνιμη! διαβάστε παρακάτω…

 
Ζωδιάκια
Private group · 2,132 members
Join Group
Ελάτε και εσείς στην μεγαλύτερη παρέα για τα Ζωδιάκια μας. Καθημερινά αρθράκια και προβλέψεις για όλα τα ζώδια.
 

Κάνουμε το σωστό και η ανταμοιβή είναι ακόμα μεγαλύτερη! Όταν το γκάζι με το φρένο, συνεργάζονται αρμονικά, η «βόλτα» θα είναι απόλαυση!

Ευνοούνται κυρίως τα Ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς του 3ου Δεκαημέρου!

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

ΚΡΙΟΣ
Μην προσπαθείς συνεχώς να τα έχεις όλα υπό έλεγχο στην συντροφική σου ζωή! Θα καταφέρεις να αποκτήσεις και αυτό που θες αλλά κυρίως αυτό που αξίζεις!

Διαβάστε ακόμα:   "Μαύρο" Σαββατοκύριακο για 1 ζώδιο: Αστρολογικές προβλέψεις από Λεφάκη, Μπήλιου, Πατέρα!


ΤΑΥΡΟΣ

Μπορείς πλέον να κάνεις όλα όσα χρειάζονται, ώστε να μπορέσεις να κερδίσεις αυτά που θες στον εργασιακό τομέα! Επιπλέον είναι η καλύτερη εποχή για να φροντίσεις εμφάνιση και σώμα!


ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενναιόδωρα σου δίνονται οι ευκαιρίες, τα πάθη και οι κατακτήσεις στον έρωτα! Βάλε τέλος στις επιπόλαιες σχέσεις, αφού τώρα έχεις την δυνατότητα να ζήσεις έναν μεγάλο έρωτα!


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ουσιαστική ευκαιρία που περίμενες, ειδικότερα εάν πρόκειται για κάποιο ακίνητο, κληρονομιά ή οικογένεια, είναι εδώ! Επιπλέον θέματα ή σχέσεις του παρελθόντος, βελτιώνονται σημαντικά!


ΛΕΩΝ
Στον τομέα επικοινωνίας και κοινωνικής ζωής είσαι ευνοημένος, αφού θα έρθουν νέες ωφέλιμες γνωριμίες αλλά και μετακινήσεις με άκρως θετική έκφανση!


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η συναισθηματική αλλά και οικονομική ζωή βελτιώνεται και κυρίως σταθεροποιείται. Διεκδίκησε τις επιθυμίες σου!

ΖΥΓΟΣ
Αν ένιωθες μέχρι τώρα αδικημένος και ότι οι προσπάθειες σου πάνε χαμένες, τότε ετοιμάσου για ανταμοιβές, επιτυχίες και ουσιαστική εύνοια σε όλους τους τομείς της ζωής σου!


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Συνέχισε να κινείσαι παρασκηνιακά και δεν θα χάσεις. Τα κέρδη έρχονται τώρα και εσύ ηρεμείς ψυχικά και συναισθηματικά!

Διαβάστε ακόμα:   Αστρολογικές προβλέψεις από την Βίκυ Παγιατάκη! Αυτά τα ζώδια "αναταράσσονται" από την σημερινή Πανσέληνο!


ΤΟΞΟΤΗΣ

Ήρθε η στιγμή να βρεις την ισορροπία στον φιλικό τομέα και ανάμεσα στην κατάσταση που επικρατεί μέσα σας και σε αυτήν που σας υποχρεώνει το περιβάλλον να ζείτε, κυρίως της οικογένειας.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ήρθε η ώρα να περάσεις στη δράση  στο τομέα της καριέρας και να γευτείς ουσιαστική επιτυχία! Μπορείς τώρα να βελτιώσεις κατά πολύ την κοινωνική σου εικόνα!


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ανοίγουν οι ορίζοντες σου και επιτέλους οι στόχοι σου γίνονται πραγματικότητα, χάρη στις δικές σου προσπάθειες! Κοινωνικότητα, αισιοδοξία και ευχάριστες μετακινήσεις!


ΙΧΘΥΣ

Ηθικά και ψυχολογικά είσαι στην καλύτερη σου περίοδο! Δεν θα λείψει όμως ούτε η εύνοια στον έρωτα και στο χρήμα! Οι αγώνες σου αποδίδουν καρπούς!


Πηγή: www.youweekly.gr

Continue Reading
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

To Top