Connect with us

Αθηνά Βαγενά

Αθηνά Βαγενά: Καλοκαίρι 2021. Οι Τυχερές Ημερομηνίες και τα Ζώδια που Ευνοούνται

Μετά από έναν δύσκολο (και επίπονο θα έλεγα) χειμώνα, όπου τα περιθώρια αναμελιάς, ξεγνοιασιάς ή και διασκέδασης ήταν εξαιρετικά περιορισμένα λόγω των ιδιαίτερα δύσκολων συνθηκών της πανδημίας, όλοι μας προσμένουμε το Ελληνικό Καλοκαίρι για να μπορέσουμε να γεμίσουμε μπαταρίες και να νιώσουμε και πάλι ελεύθεροι και δυνατοί!

Το χαρούμενο νέο είναι ότι μετά από αρκετά χρόνια, έχουμε να ζήσουμε ένα καλοκαίρι που θα μπορέσουμε επιτέλους να περάσουμε καλά … Στο συγκεκριμένο άρθρο λοιπόν σας έχω ετοιμάσει μία λίστα με όλες τις θετικές (ή αλλιώς τυχερές ) ημερομηνίες του καλοκαιριού που ξεκινά επίσημα 21 Ιουνίου και ολοκληρώνεται στις 21 Σεπτεμβρίου! Δείτε αναλυτικά ποιες ημέρες του καλοκαιριού ευνοείστε ενώ οι πιο «μυημένοι» στην αστρολογία εντοπίστε  ποιες αστρολογικές όψεις του καλοκαιριού σχηματίζονται στις μοίρες των προσωπικών πλανητών / σημείων (ωροσκόπο, σελήνη, ερμή, αφροδίτη, άρη)  του αστρολογικού σας χάρτη <<

Μάθε βάση του προσωπικού σου αστρολογικού χάρτη όλες τις πικάντικες  ερωτικές εξελίξεις του καλοκαιριού! 

21 Ιουνίου 2021 – Αφροδίτη από τον Καρκίνο σε τρίγωνο με Ποσειδώνα από τους Ιχθείς (23°11′): Μία ημέρα γεμάτη ρομαντισμό, συναίσθημα και με την ευκαιρία να αναθερμάνουμε τις σχέσεις μας και να ξεκινήσουμε το καλοκαίρι μας γεμάτοι αγάπη, ζεστασιά και συντροφικότητα. Όνειρα και Σχέδια μπαίνουν σε στάδιο εκπλήρωσης. Η συναισθηματική έκφραση μας φέρνει πιο κοντά σ αυτό που αγαπάμε.  Η ενασχόληση με την τέχνη (σε όποια μορφή της) αποτελεί μία όμορφη διέξοδο! Ευνοούνται οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες και οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου.

23 Ιουνίου 2021- Ήλιος από τον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Ανάδρομο από τους Ιχθείς (2°10): Θετική Ενέργεια, Αισιοδοξία, αλλά και σημαντικές ευκαιρίες για να μπορέσουμε να ανακτήσουμε το αίσθημα της πίστης και της ελπίδας , δίνονται αυτή την ημέρα.  Οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες και οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου (ιδιαίτερα όσοι έχετε γεννηθεί στις 2 πρώτες ημέρες του ζωδίου σας) να αναμένετε αυτή την ημέρα μία άκρως θετική εξέλιξη για εσάς.

5 Ιουλίου 2021- Ήλιος από τον Καρκίνο σε εξάγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο (13°58): ώρα για αλλαγή και ανανέωση … Αυτή την Δευτέρα μπορούμε μέσω μικρών ανανεώσεων να βάλουμε μία πιο ευχάριστη νότα στην καθημερινότητά μας. Η ενασχόληση μας με θέματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια και τα αγαπημένα μας πρόσωπα θα φέρει αυτή την ημέρα ευχάριστες εκπλήξεις. Εύνοια δέχονται οι Σκορπιοί, Ιχθύες και οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι του 2ου δεκαημέρου.

12 Ιουλίου 2021 – Ερμής από τον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Δία ανάδρομο από τους Ιχθείς (1°24): Κατάλληλη ημέρα για συμφωνίες, επικοινωνίες, επαφές αλλά και για προτάσεις που θα σκορπίσουν χαρά! Μία ιδέα / πρόταση / νέο θα είναι η βασική αιτία για να νιώσουν αυτή την ημέρα  πιο τυχεροί οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες και οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου (ιδιαίτερα όσοι έχετε γεννηθεί στις 2 πρώτες ημέρες του ζωδίου σας)

13 Ιουλίου 2021-  Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη από το ζώδιο του (19°48):  Η απόλυτη όψη του φετινού καλοκαιριού που θα φουντώσει για τα καλά το ερωτικό πάθος, αλλά θα προσφέρει και πολλές ευκαιρίες για έρωτα , διασκέδαση και ικανοποίηση σε όλα τα επίπεδα.  Στην καρδιά του Ιουλίου βλέπουμε να φουντώνουν τα καλοκαιρινά ειδύλλια! Οι Κριοί, , Τοξότες και οι Δίδυμοι, Ζυγοί, που γεννήθηκαν στο τέλος του 2ου και αρχές 3ου δεκαημέρου αναμένεται να είναι οι βασικοί αποδέκτες των ευχάριστων εξελίξεων! Συνάμα το 3ο δεκαήμερο  Ταύρου  κάνει  ευχάριστες αλλαγές στο σπίτι ή αποφασίζει  μία συμβίωση, του Σκορπιού έχει σημαντικές κατακτήσεις και διακρίσεις στα επαγγελματικά.

Διαβάστε ακόμα:   Ως γυναίκα, πόσο ανεξάρτητα ή εξαρτημένα λειτουργείτε σαν ζώδιο;

Ιουλίου 2021 – Ήλιος από τον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα ανάδρομο από τους Ιχθείς (23°05): Μέρα γεμάτη συναίσθημα και ρομαντισμό,  μπορούμε να δούμε με περισσότερη συγκαταβατικότητα και αλληλοκατανόηση τα ζητήματα που μας ενδιαφέρουν και είμαστε πιο ανοιχτοί να δώσουμε και να πάρουμε αγάπη! Η όψη αυτή ωστόσο, βοηθά και στην υλοποίηση / εκπλήρωση σχεδίων! Αναπτερώνεται το αίσθημα της πίστης, της ελπίδας ενώ και η ενασχόληση με τέχνη ή και με το υγρό στοιχείο μπορεί να μας αποφορτίσει από κάθε αρνητικό συναίσθημα. Ευνοούνται οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες και οι Ταύροι , Παρθένοι, Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου.

20 Ιουλίου 2021 – Ερμής από τον Καρκίνο σε εξάγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο (14°24’): Ξαφνικές επικοινωνίες έκπληξη σκορπίζουν χαμόγελα ενώ αυτή την ημέρα ο συναισθηματικός λόγος, μπορεί να μας φέρει κοντά στους ανθρώπους που αγαπάμε και να ανανεώσουμε την μας. Ευχάριστες εξορμήσεις, όμορφες προτάσεις αλλά και ενδιαφέρουσες γνωριμίες είναι μέσα στις της ημέρας. Η εύνοια αφορά κυρίως τους Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και τους Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου.

22 Ιουλίου 2021 : Η Αφροδίτη από την Παρθένο σε αντίθεση με τον Δία από τους Ιχθείς (00°36): Η Αφροδίτη μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα γενναιόδωρη (είναι σε πτώση) στο ζώδιο της Παρθένου, ωστόσο η αντίθεσή της με τον Δία, την παρασύρει να είναι πιο ανοιχτή στις απολαύσεις, στις χαρές και στην ικανοποίηση … Αυτή την ημέρα δίνονται σημαντικές ευκαιρίες  σε έρωτα – οικονομικά που πρέπει να τις αξιοποιήσουμε κατάλληλα, χωρίς να παρασυρθούμε από την υπερβολή μας.  Στον έρωτα τυχεροί θα σταθούν Παρθένοι – Ιχθύες, Ταύροι – Σκορπιοί του 1ου δεκαημέρου (ιδιαίτερα των πρώτων ημερών) Στα οικονομικά τυχεροί θα είναι οι Υδροχόοι και οι Λέοντες του 1ου δεκαημέρου (ιδιαίτερα των πρώτων ημερών)!

24 Ιουλίου 2021: Ο Ερμής από τον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα ανάδρομο από τους Ιχθείς (22°58): Μέρα γεμάτη , εμπνεύσεις αλλά και όμορφες επικοινωνίες που μας βοηθούν να εξωτερικεύσουμε με λέξεις τα συναισθήματά μας.  Όμορφες εξορμήσεις στην φύση / στην θάλασσα θα προσφέρουν μία πολύ όμορφη διέξοδο.  Τα μηνύματα που θα λάβουν αυτή την ημέρα οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες και οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου θα είναι άκρως ικανοποιητικά και γεμάτα τρυφερότητα και ρομάντζο.

29 Ιουλίου 2021- Ο Άρης από το Λέοντα σε αντίθεση με τον Δία από τον Υδροχόο (29°52): Ώρα για δράση και πρωτοβουλία, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως παν μέτρο άριστον! Η αντίθεση Άρη – Δία μας κάνει αυτή την ημέρα ιδιαίτερα τολμηρούς και έτοιμους να ρισκάρουμε και να κάνουμε κινήσεις για να αξιοποιήσουμε ευκαιρίες.  Μέρα ενεργή για κοινωνική δικτύωση αλλά και για έρωτα … Προσοχή στις υπερβολές!  Οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου, βρίσκετε την ώθηση να ξεμπλοκάρετε από την στασιμότητα.

Διαβάστε ακόμα:   Τα 3 ζώδια που διαισθάνονται τα άσχημα νέα πριν συμβούν

3 Αυγούστου 2021: Η Αφροδίτη από την Παρθένο σε τρίγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο (14°40’): Στο ξεκίνημα του Αυγούστου το τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού προσφέρει ξαφνικούς κεραυνοβόλους έρωτες που φέρνουν αέρα αλλαγής στα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) και στα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου. Συνάμα η μέρα είναι κατάλληλη για να προβούμε σε αλλαγές που θα επιφέρουν την αρμονία στην ζωή μας. Οι Λέοντες – Υδροχόοι αλλά και οι Κριοί – Ζυγοί του 2ου δεκαημέρου δέχονται ευκαιρίες για ένα οικονομικό έσοδο.

20 Αυγούστου 2021 – Ο Ερμής από την Παρθένο σε τρίγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο (14°47’):  Ξαφνικά ευχάριστα νέα, απρόσμενες προτάσεις, εξορμήσεις που δεν ήταν στο πρόγραμμα, αστραπιαίες γνωριμίες είναι μέσα στις τάσεις αυτής της ημέρας ιδιαίτερα για Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και για Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου! Εφαρμόστε την απόφαση της στιγμής και δεν θα βρεθείτε χαμένοι!

22 Αυγούστου 2021 – Ο Άρης από την Παρθένο σε τρίγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο  (14°47’): Καθώς το καλοκαιράκι συνεχίζεται το τρίγωνο Άρη – Ουρανού έρχεται για να μας ξυπνήσει από το λήθαργο και να μας προτρέψει να νιώσουμε ελεύθεροι! Είναι μία ημέρα που μπορούμε να ξεφύγουμε από τα συνηθισμένα, να προχωρήσουμε σε σημαντικές αλλαγές που θα φέρουν ανανέωση στη ζωή μας, ενώ δεν λείπουν και οι εκπλήξεις οι οποίες τώρα εξελίσσονται και μας οδηγούν σε σημαντικές ενάρξεις. Ευνοούνται οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου.

23 Αυγούστου 2021- Η Αφροδίτη από το Ζυγό σε τρίγωνο με τον Κρόνο ανάδρομο από τον Υδροχόο  (08°39’): Δυνατότητα σταθεροποίησης οικονομικής αλλά και αισθηματικής προσφέρει το τρίγωνο Αφροδίτης – Κρόνου! Σχέσεις και συνεργασίες μπαίνουν τώρα σε μία πιο σοβαρή αλλά και σταθερή τροπή! Βλέπουμε πιο υπεύθυνα, συγκροτημένα αυτά που επιθυμούμε να πραγματοποιήσουμε και βάζουμε ένα καλό πλάνο για την υλοποίηση επιθυμιών μας.  Η εύνοια αφορά τους Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους και τους Κριούς, Λέοντες, Τοξότες του 1ου δεκαημέρου.

26 Αυγούστου 2021 – Ο Ερμής από την Παρθένο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω (24°41): Επικεντρώσου σε αυτό που θέλεις και θα το πετύχεις. Με το τρίγωνο Ερμή – Πλούτωνα μπορούμε να διεισδύσουμε στο βάθος κάθε σκέψης / επικοινωνίας , η καλή μνήμη και η συγκρότηση πληροφοριών μας δίνουν λύσεις. Επιπλέον, μπορούμε να επηρεάσουμε αλλά και να επηρεαστούμε θετικά μέσα από τα λόγια τρίτων. Εκ βαθέων συζητήσεις / εξομολογήσεις αλλά και έρευνες ή και αποκαλύψεις μυστικών βοηθούν στην ψυχολογική κάθαρση! Τα ζώδια που επηρεάζονται θετικά είναι οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου!

Διαβάστε ακόμα:   Αντα Λεούση: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 4 & 5 Μαΐου 2019.Ποιοι πρέπει να προσέξουν!

5 Σεπτεμβρίου 2021 – Ο Ερμής από το Ζυγό σε τρίγωνο με τον Κρόνο ανάδρομο από τον Υδροχόο (07°54’): Μέρα κατάλληλη για να πάρουμε σταθερές αποφάσεις ή και για να κάνουμε συμφωνίες που θα μπορούν να έχουν διάρκεια στο χρόνο! Η μέρα ενδείκνυται και για συζήτηση / διαπραγμάτευση και εύρεση λύσεων. Ευνοούνται οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι και οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες του 1ου δεκαημέρου!

6 Σεπτεμβρίου 2021 – Ο Άρης από την Παρθένο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα ανάδρομο από τον Αιγόκερω (24°31):  Θάρρος , δυναμισμός, αποφασιστικότητα, πρωτοβουλία και ικανότητα να χειριστούμε και να τακτοποιήσουμε ακόμα και δύσκολες υποθέσεις. Συνάμα προχωρούν με επιτυχία φιλόδοξα σχέδια, η επιμονή και η αντοχή μπορούν πραγματικά να δώσουν μία μορφή ανταμοιβής. Ο ερωτισμός χτυπά κόκκινο! Επηρεάζονται θετικά οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου!  Την ίδια ημέρα  Η Αφροδίτη από τον Ζυγό είναι σε τρίγωνο με τον Δία ανάδρομο από τον Υδροχόο (25°00) προσφέροντας σημαντικές ευκαιρίες για έρωτα, χρήμα, υλοποίηση σχεδίων ιδιαίτερα για τους Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους και τους Κριούς, Λέοντες, Τοξότες του 3ου δεκαημέρου.

7 Σεπτεμβρίου 2021 – Ο Ήλιος από την Παρθένο σε τρίγωνο με τον Ουρανό ανάδρομο  από το ζώδιο του Ταύρου (14°39’): Μέρα ενθουσιασμού και χαράς με θετική ενέργεια λόγω όμορφων αλλαγών ή και εκπλήξεων που τώρα ανοίγονται μπροστά μας. Είναι μία καλή ημέρα για να εμπιστευτούμε την αναλαμπή της στιγμής και να εφαρμόσουμε αλλαγές.  Ευνοούνται οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου.

17 Σεπτεμβρίου 2021 – Ο Ήλιος από την Παρθένο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα ανάδρομο από τον Αιγόκερω (24°24’): Νιώσε την δύναμη που κρύβεις μέσα σου και πέτυχε τους στόχους σου! Αυτή την ημέρα μπορούμε με επιμονή, προσπάθεια, επιβλητικότητα και σθένος να αναλάβουμε δύσκολα έργα και να τα διεκπεραιώσουμε με απόλυτη επιτυχία! Είναι μία καλή ημέρα για να προβάλουμε τις ικανότητές μας και τον εαυτό μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Ζητήματα που αφορούν τους πρακτικούς τομείς της ζωής μας μπορούν να έχουν μία θετική έκβαση. Τα ζώδια που ευνοούνται είναι οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου!

21 Σεπτεμβρίου 2021 – Ο Ερμής από τον Ζυγό σε τρίγωνο με τον Δία ανάδρομο από τον Υδροχόο (23°32): Λίγο πριν την επίσημη έναρξη του φθινοπώρου το Τρίγωνο Ερμή – Δία έρχεται για να δώσει την ευκαιρία σημαντικών προτάσεων, γνωριμιών που αφορούν την εξέλιξη σχέσεων και συνεργασιών. Παρατηρούμε πολλοί να ξεκινούν αυτή την περίοδο μία νέα σχέση που τους δίνει μεγάλη χαρά, ενώ συζητήσεις / συμφωνίες / νέα / ειδήσεις προσφέρουν χαρά αλλά και την ευκαιρία για μία όμορη προοπτική. Ευνοούνται οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι και οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες του 3ου δεκαημέρου.

πηγη

Continue Reading
You may also like...

More in Αθηνά Βαγενά

To Top