Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Ζώδια και Πλούτος: Ποια Ζώδια μπορούν να ελπίζουν για μια καλύτερη ημέρα;

Η απορία όλων αιώνες τώρα, ήταν και είναι αν θα μπορέσουν να γίνουν πλούσιοι! Κάθε επαφή με ένα μέντιουμ, με μια χαρτορίχτρα, με κάποιον μελλοντολόγο τέλος πάντων, η ερώτηση ήταν πάντα και αυτή!  Γιατί η αλήθεια είναι ότι δίχως τα λεφτά, δε μπορούμε να κάνουμε και τίποτα, αφού δυστυχώς, είναι η κινητήρια δύναμη των πάντων!! Και για να μπούμε στο ψητό, τα Ζώδια της Φωτιάς, δηλαδή οι…

Κριοί, οι Λέοντες και οι Τοξότες, είναι άκρως δυναμικοί, δημιουργικοί όμως και πολύ σπάταλοι! Συνήθως οι ιδέες τους είναι ωραίες και παρασέρνουν κόσμο μαζί τους και είναι άκρως τυχεροί με το χρήμα, αφού πάντα βρίσκουν τον τρόπο να το αποκτούν!! Λατρεύουν το ακριβό και είναι ικανοί ότι έχουν βγάλει με πολύ κόπο, να το ξοδέψουν μέσα σε μια νύχτα! Το πιο σημαντικό από όλα, είναι να μη χάσουν το ενδιαφέρον τους για αυτό που κάνουν! Εκεί παίζεται όλο το παιχνίδι!!

Τα Ζώδια της Γης, οι Ταύροι και οι Αιγόκεροι είναι οι πιο τυχεροί της υπόθεσης, αφού το λατρεύουν το χρήμα και θα δουλέψουν πολύ σκληρά για να το αποκτήσουν! Εννοείται ότι δε το σπαταλούν εύκολα, αφού θεωρούνται και οι τσιγκούνηδες της παρέας! Οι Παρθένοι θέλουν και παρέα, στο όνειρο! Βασικά χρειάζονται ένα αποκούμπι όταν ο ένας δε μπορεί, να μπορεί ο άλλος! Και τα τρία ζώδια, δουλεύουν σκληρά, κάνουν καριέρες και το χρήμα, δύσκολα τα χαλούν, άσκοπα!!

Διαβάστε ακόμα:   Ζώδια και σχέσεις: Αυτά τα 5 φοβούνται περισσότερο την δέσμευση!

Τα Ζώδια του Αέρα, οι Δίδυμοι, οι Ζυγοί και οι Υδροχόοι, είναι αυτοί που έχουν πάντα τις καλύτερες και πιο πρωτοπόρες ιδέες! Οι Δίδυμοι, σχετικά άτυχοι, αφού δε παραμένουν ποτέ πιστοί στις ιδέες τους, με αποτέλεσμα να αλλάζουν στόχους συνεχώς, συνεπώς, τίποτα να μην ολοκληρώνουν και ποτέ να μη βλέπουν το αποτέλεσμα! Οι Υδροχόοι από την άλλη μπορεί να έχουν λεφτά, όμως ζουν πολύ λιτά, αφού η ιδεολογία τους είναι εντελώς διαφορετική από των άλλων! Βασικά σε όλα τα ζώδια αυτά, τους αρέσει, να φτιάχνουν περιουσίες και να τις χαλούν πολύ εύκολα! Αυτοκαταστροφικοί τύποι εντελώς!! Οι Ζυγοί από την άλλη είναι τρύπιες τσέπες! Θα κάνουν τα πάντα για να αποκτήσουν το καλύτερο σπίτι, το καλύτερο αυτοκίνητο, όμως θα χρωστούν σε όποιον λένε καλημέρα!!

Τα Ζώδια του Νερού, οι Καρκίνοι, οι Σκορπιοί και οι Ιχθύες, είναι κάτι σα τη παλίρροια, αφού μια έχουν και μια δεν έχουν! Συνήθως τους αρέσει να δουλεύουν άνθρωποι για αυτούς, έτσι κάνουν καλύτερα λεφτά. Πετυχαίνουν πάντα τους στόχους τους, ο κόσμος να γυρίσει τούμπα! Βέβαια η αναποφασιστικότητά τους είναι αυτή που κάνει όλη τη ζημιά! Ένα βήμα μπροστά και δέκα πίσω! Ο Σκορπιός δε, αν δε γίνει το δικό του, θα σκάσει!! Είναι θέμα κυριαρχίας! Ο Ιχθύες πρέπει να νιώσει νικητής, είναι θέμα παιχνιδιού και ο Καρκίνος, απλά τυχερός στο κόσμο του..

Διαβάστε ακόμα:   Nomads: Το Twitter κράζει ξανά τον Πίντζη: «Χ@σε μας ρε Μάνο…»

Κριός: Προτιμά τη Δόξα

 

Ταύρος: Προτιμά ένα σύγχρονο, άνετο σπίτι
Δίδυμος: Ο στόχος, δεν είναι τα λεφτά

Καρκίνος: Τα κάνει μασούρι τα λεφτά, προτιμά τη καριέρα

Λέων: Οι σπάταλοι και άφραγκοι Βασιλιάδες

Παρθένος: Το αιώνιο θύμα! Άλλος δουλεύει, άλλος βγάζει τα λεφτά!

Ζυγός: Φιλόδοξος, ικανός, γλυτώνει πάντα στο παρά τσακ!

Σκορπιός: Ο τέλειος επιχειρηματίας

Τοξότης: Προτιμά το πάθος από τα λεφτά

Αιγόκερως: Τα μαζεύουν και για την επόμενη ζωή! Money talks..

Υδροχόος: Προτιμά να κάνει τη πιο τρελή ιδέα πραγματικότητα και ας έρθει το χρήμα!

Ιχθύες: Τη βρίσκει την άκρη, σκαρφίζεται χίλιους τρόπους, όμως η τσέπη.. τρύπια!

 

Πηγή

More in ΖΩΔΙΑ

To Top