Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου;

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου!

Κριός

Όλα μπορούν να πηγαίνουν όπως τα θέλετε, αρκεί να αναλάβετε τον έλεγχο της ζωής σας. Αν κάποιος άλλος έχει πάρει τα ηνία, τα πράγματα θα εξελιχθούν με πολύ πιο αργούς ρυθμούς και μπορεί και να σκοντάψετε μια-δυο φορές.Ταύρος

Αυτή τη στιγμή η δύναμη της θέλησης σας είναι ιδιαίτερα ισχυρή αλλά δε χρειάζεται να περάσετε τα όρια. Είναι το ίδιο εύκολο (κάποιοι θα έλεγαν ευκολότερο) να τη χρησιμοποιήσετε για να κατασκοπεύσετε το αντικείμενο του πόθου σας.

Δίδυμοι

Μιλήστε άμεσα και ειλικρινά με το αντικείμενο του πόθου σας ακόμη και αν σας χωρίζει πραγματική ή διαδικτυακή απόσταση. Εκπλήξτε το ευχάριστα λέγοντάς του την αλήθεια, όταν ένα λευκό ψέμα θα ήταν το σύνηθες.

Καρκίνος

Αισθάνεστε κάπως παγιδευμένοι στο παρελθόν σας. Βάλτε τα δυνατά σας να επιστρέψετε στο παρόν… Αλλά μην πανικοβληθείτε αν συνεχίσετε να σκέφτεστε παλιά επεισόδια της ζωής σας. Μερικές φορές ο μόνος τρόπος για να ξεφύγετε από κάτι είναι να το επαναλάβετε.Λέων

Διαβάστε ακόμα:   Αυτά τα 3 ζώδια θα περιμένουν μεγάλες φουρτούνες μέχρι το 2020. Αναλυτικά οι ετήσιες προβλέψεις για όλο το 2019

Κάντε μια στροφή 180 μοιρών και αφοσιωθείτε στα βιβλία σας, τη δουλειά ή στον έρωτα. Αυτή η επίδειξη πειθαρχίας μπορεί να σοκάρει τους φίλους σας αλλά ταυτόχρονα θα εντυπωσιάσει το κατάλληλο άτομο.

Παρθένος

Περιστοιχίζεστε από φίλους τώρα και η βοήθειά τους σας διευκολύνει τη ζωή. Αν υπάρχει κάτι που χρειάζεστε, μην διστάσετε να το ζητήσετε από ένα ή περισσότερα άτομα. Θα υπάρξει άμεση ανταπόκριση.

Ζυγός

Έχετε τόσα να κάνετε και η μέρα έχει μόνο 24 ώρες. Αλλά μπορείτε να διεκπεραιώσετε τα πάντα και να βοηθήσετε όποιον το χρειάζεται. Θα καταφέρετε να βρείτε έναν καλό ρυθμό ώστε να μην είστε συνέχεια στην τσίτα.

Σκορπιός

Έχετε καλύτερη αίσθηση του τι συμβαίνει στην πόλη σας από όσο οι φίλοι σας. Βεβαιωθείτε ότι σας ακούν όταν τους λέτε ποια καινούργια στέκια έχουν ανοίξει και ποιες εκδηλώσεις προγραμματίζονται. Αν χρειαστεί, απειλήστε τους ότι δεν θα τους πάρετε μαζί σας!

Τοξότης

Όλοι γύρω σας ασχολούνται με τις δικές τους υποθέσεις και δεν δίνουν σημασία στα δικά σας. Είναι δύσκολο – αλλά αν πραγματικά το θέλετε, μπορείτε να τους τραβήξετε την προσοχή. Απλά μην έχετε υπερβολικές προσδοκίες.

Διαβάστε ακόμα:   Οι προβλέψεις για την εβδομάδα 7-13 Αυγούστου από την Α. Λεούση!

Αιγόκερως

Θα το δείτε να έρχεται από μίλι μακριά… Οπότε υπάρχει αρκετός χρόνος για να υποδεχτείτε κάτι καινούργιο στη ζωή σας. Μπορεί να αφορά τη δουλειά, τα ερωτικά σας ή κάτι άλλο. Αλλά το βέβαιο είναι ότι θα το εκμεταλλευτείτε προς όφελός σας.

Υδροχόος

Αισθάνεστε υπέροχα και είστε έτοιμοι να φλερτάρετε με κάθε σέξι άτομο που συναντάτε στο δρόμο σας. Αισθανθείτε όμορφα με την κοινωνικότητά σας. Είναι μια καλή στιγμή να κάνετε νέες γνωριμίες.

Ιχθύες

Διαχέεστε από μια ενέργεια που σας βοηθά να επανακτήσετε επαφή με την καθημερινότητά σας. Ίσως τελικά βρεθείτε να κινείστε στο ίδιο μήκος κύματος, με κάποιο άτομο που θα θέλατε να γνωρίσετε καλύτερα.


Πηγή: www.athensmagazine.gr

Continue Reading
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

To Top